Sebastian Remme Berge.

- Blir ekstra digg å vinne mot gamle kompiser

Det ligger ikke bare tre poeng i potten når Lyn kommer på besøk til Norac stadion lørdag. For det er også en ekstra porsjon prestisje involvert, når Oslo-laget kommer med to tidligere Arendal-spillere på laget.

Både Andreas Hellum og Håvard Meinseth valgte å forlate Arendal og flytte til Oslo da kontraktene deres gikk ut i fjor høst. Nå har de signert for den gamle storklubben Lyn som satser tøft for å komme tilbake til den posisjonen de en gang hadde i norsk toppfotball. 

- Det er jo to gode kompiser som kommer, så det blir jo ekstra digg å slå dem, sier Arendal-spiller Sebastian Remme Berge foran lørdagens "folkekamp".

Takket være sponsorer og samarbeidspartnere som betaler en fast sum for hver eneste tilskuer som kommer på kampen, er det gratis inngang - og mye som skjer også før kampen på Norac stadion lørdag. 

Det er varslet at Lyn kommer med flere hundre tilhengere fra Oslo, så det kommer utvilsomt til å bli den kampen i løpet av sesongen med flest bortesupportere på besøk. Og forhåpentlig kaster fotballinteresserte seg i Arendal også på denne muligheten til å få se en kamp mellom to topplag i Postnord-ligaen.

Sebastian Remme Berge er ikke preget av sørlandsk beskjedenhet når han blir spurt om hvorfor folk bør komme på kamp:

- Våre forventninger er at vi skal skape en god opplevelse for alle som kommer. De vil få se et angrepsvillig Arendal-lag som valser over Lyn, mener midtbanespilleren som noterte seg for en praktscoring i forrige serierunde mot Egersund. Da ble det "bare" ett poeng for Arendal, etter at Egersund utlignet til 3-3 med kampens siste spark på ballen, langt inne i overtiden.

- Nå er vi veldig gira på å slå Lyn. Vi vinner som regel på hjemmebane, sier Remme Berge - og han har statistikken i ryggen. Det er svært lenge siden Arendal tapte en seriekamp på Norac stadion.

- Vi ønsker å dominere på hjemmebane, slik vi alltid gjør, slår han fast.

Lyn har vist strålende form i sitt comeback i 2. divisjon, og kommer fra en sterk 4-1 seier borte mot Vard i Haugesund i forrige serierunde. Men det skremmer ikke Sebastian Remme Berge. 

- Jeg mener Arendal er det soleklart beste laget i norsk 2. divisjon. Spiller vi opp mot vårt normale nivå, bør dette bli en komfortabel og fin seier, sier han - og trigger nok dermed både Hellum og Meinseth det lille ekstra som kanskje skal til for at det blir en heidundrende, fartsfylt og intens duell.

Avspark er lørdag kl 1500, men det er gode grunner til å være tidlig ute. Og vi anbefaler sterkt at du skaffer deg gratisbillett på forhånd, slik at du slipper en lang, tidkrevende kø på Norac stadion. Billetter kan du laste ned gratis her!


Annonse: