Bortekamper for begge lag på lørdag

Lørdag møter Arendals herrer Ørn i Horten, mens kvinnene tar turen til Bryne. Begge kampene starter kl 15:00.

Ørn Horten - Arendal Fotball

I fjorårets møte i Horten vant Ørn hele 8-1 etter en kaoskamp der Arendal kommer under allerede etter ett minutt og fikk den første av to utvisninger allerede etter 7.

Ørn Horten har hatt en sesong omtrent som mange forventet før årets sesong, omtrent midt på tabellen. Ørn har fire poeng og fire lag mellom seg og nedrykksplassen, og vil med seier ta et stort steg mot å sikre plassen i divisjonen. Oppgjøret mellom lagene på Norac stadion i vårsesongen endte med en 3-0 seier til Arendal etter to mål av Mathias Johansen og ett av Rasmus Lynge Christensen.

Om du ikke tar turen til Lystlunden kan kampen sees på No1 Sportsbar og TV2 Play/Direktesport.no.

Bryne - Arendal Fotball

Kvinnelaget spiller mot Bryne på Aarbakkebanen kl 15:00 på lørdag.

Bryne er 3. plassert i avdelingen, men er hele 10 og 12 poeng bak suverene Molde og Viking. Bryne har hatt varierende resultater i høst, med tap både mot Amazon og Avaldsnes 2, samtidig som de har et sterkt uavgjortresultat borte mot Molde og seier borte mot Tiller i samme perioden.

Arendal har seks poeng og fem lag mellom seg og nedrykksplass. En seier mot Bryne vil derfor være et langt steg mot fornyet kontrakt i divisjonen for Remi Natviks mannskap.

Oppgjøret på Norac stadion i mai endte med 1-2 tap etter en sen Brynescoring. Arendals mål stod Maja Tveit Naalsund for.