Omar el Ghaouti

Brukte fem minutter på å presentere seg

Arendal Fotball vant 2-1 over Express i den første treningskampen for vinteren.

Etter at det sto 0-0 ved pause, gikk det under ti minutter av andre omgang før Arendal Fotball tok ledelsen. Et innlegg fra høyre endte på bakre stolpe. Der ventet debutant Omar el Ghaouti.

Nykommeren gjorde som han har gjort i alle klubbene han tidligere har vært, nemlig score mål. En perfekt avslutning på volley ble sendt i motsatt hjørne, forbi Express-keeper, tidligere Arendal Fotball-keeper Jostein Aaland.

AF - Express 4
Omar el Ghaouti setter inn sitt første mål for Arendal Fotball.

Dermed fikk el Ghaouti åpnet målkontoen allerede i sin første kamp for Arendal Fotball. Det kan bety mye for fortsettelsen.

Jevnt

Det var jevnt i innledningen. To lag som følte på hverandre, men det Arendal Fotball som hadde de største sjansene før dommeren blåste til halvtid.

Prøvespiller Jordan Greenigde hadde to gode muligheter i samme angrep, men der Aaland i Express-målet reddet mesterlig. Aaland reddet også da Arendal senere i omgangen hadde lagets tredje mulighet.

AF - Express 3
Debutant for Arendal Fotball Peder Nersveen.

Også Express hadde sine farligheter, der en heading etter corner var det nærmeste de kom.

Etter pause presenterte altså el Ghaouti seg tidlig. Men Express slo tilbake da Arendal Fotball gjorde en feil på midtbanen. Kontringen satte Tobias Olsvik i mål.

Men Jakob Rasmussen sørget for at seieren ble igjen hjemme på Norac, i en treningskamp mellom to lag som er midt i hver sin harde treningsperiode.

AF - Express 2
Shariff Cham

Tunge bein

Omar el Ghaouti var fornøyd med å åpne målkontoen så tidlig.

- Ja, det var naturligvis godt å få en scoring i første kamp, og på den måten komme i gang, smiler han.

Til tross for mange tunge bein utpå Norac-kunstgresset, var han fornøyd med at det ble seier.

- Vi har tunge bein etter uker med tøff trening. Derfor blir det også litt rusk. Det er lenge siden forrige kamp og det er relasjoner som skal settes, men likevel er det en seier vi er fornøyd med, sier han.