- De skal ikke få det enkelt!

Årets høydepunkt i lokalfotballen! Torsdag braker det løs når Arendal møter Jerv på Norac stadion. Her står det både prestisje, patriotisme og avansement i cupen på spill!

En av dem som håper på fullt trykk på tribunen og en heidundrende fotballkamp, er utvilsomt Ole Marius Håbestad. Han har spilt for begge klubber. Først i Arendal, så i Jerv, før han kom tilbake til Arendal i august 2021. Han spilte sin siste kamp for Jerv i 21. juli 2021 - da han kom inn helt mot slutten i borteoppgjøret mot Ranheim og fikk oppleve at Diego Campos sikret 3-4 og tre poeng til Jerv på overtid. 

Men torsdag stiller han med helhvit drakt på Norac stadion - og han mener det er gode grunner til å både håpe og tro på hjemmeseier, selv om Jerv er favoritt blant oddssetterne.

Sterk tropp

- Det er ikke så merkelig at de er favoritter, siden de spiller en divisjon høyere enn oss. Men vi har en veldig sterk tropp. Vi har ikke bare en god ellever. Vi har også veldig gode spillere som kan komme inn fra benken og avgjøre. Dessuten spiller vi på Norac stadion. Så Jerv skal ikke få det enkelt, lover han.

Selv om det er relativt få spillere på begge lag som har vokst opp mer lokaloppgjør i barne- og ungdomsfotballen, så er ikke Ole Marius Håbestad i tvil om at det er en kamp som oppleves som spesiell for begge lags spillere.

- Det er to lag som representerer hver sin by. Derfor betyr det noe hvem som kan hevde å være det beste laget etter torsdagens oppgjør, sier Ole Marius Håbestad.


Gikk videre

Arendal viste lovende cup-form i 1. cuprunde. Forrige onsdag vant Arendal hele 8-0 mot Randesund. - Vi var faktisk det laget som hadde den aller største seieren i første cuprunde, sier Arendal-trener Roger Risholt. 

I likhet med Arendal møtte Jerv også et lokalt 3. divisjonslag i 1. runde. Grimstad-laget vant 3-0 borte mot MK. 

Det er ventet mange tilskuere torsdag og kampen har avspark kl 1800. Det vil være svært få tilgjengelige parkeringsplasser på Norac stadion, men det er mulig å parkere på Høgedal - bare fem minutters gange fra stadion. Det er også ubegrenset med parkering i P-hus Vest. Herfra er det ca 10 minutters gange gjennom tunellen til stadion.

Billetter kan du sikre deg her!

Annonse: