Der kom seieren!

Arendal vinner til slutt komfortabelt mot Nordstrand etter scoringer av Sander Lille-Løvø, Stian Andersen, og George Gibson (2).

Nordstrand tok i fjor 3. plassen i sin avdeling i Norsk Tipping-ligaen. Selv om det skal være en viss nivåforskjell mellom lagene på papiret, var det et godt og ballsikkert lag Arendal møtte i dag. De har allerede tatt skalpen på Skeid (2-0) i en tidligere runde i OBOS Supercup, så det var ingen grunn til å undervurdere dagens motstander.

Det tok bare 40 sekunder før Sander scoret kampens første mål når han snappet ballen foran en Nordstrand-stopper og elegant chippet over keeper. Nordstrand reduserte bare minutter senere etter det som fra kameravinkelen så ut som et uforståelig dømt straffespark. Forhåpentligvis hadde dommeren en bedre og mer avslørende vinkel til det han mente var en forseelse.

Nordstrand har en ambisiøs spillestil der de konsekvent tar stor risiko i frispillingen på egen banehalvdel, og prioriterer ballbesittelse. Laget hadde derfor en god del ball, men skapte ikke mange sjanser. Det de skapte håndterte keeper Andreas Smedplass overbevisende når han ikke fikk hjelp av tomålscorer Gibson som gjorde en akrobatisk redning på streken ved en anledning Andreas var utspilt. Arendal på sin side skapte mange sjanser gjennom hele kampen, men det skulle gå helt til det  70. minutt før Arendal tok ledelsen igjen gjennom et straffespark fra George Gibson. Muligheten fra straffemerket kom etter at Sander Lille-Løvø ble bedømt å være innenfor 16-meteren når han ble klippet ned av en Nordstrand-spiller. Innbytter Gibson fikk sin andre scoring etter å ha sklidd inn et innlegg fra venstresiden. Midtstopper Stian Andersen ble belønnet med en scoring for et langt løp et par minutter før full tid, der han kom alene gjennom og satte ballen via stolpen og i mål fra 16 meter.