Derfor er Fabian optimist med tanke på sesongen

Arendal-kaptein forrige sesong, Fabian Stensrud Ness, liker det han har sett av lagkameratene på trening denne vinteren.

Han er for øvrig fornøyd med egen innsats, både når det gjelder trening og i treningskampene. 

- Vi er kommet godt i gang. Men det har vært tunge bein etter tøffe uker, erkjenner han. 

Derfor var det også godt med en knapp uke med treningsfri for hele laget, før en treningsleir nå venter på guttene. 

Fin gruppe

Det gjenstår fem uker og drøyt det til seriestart. 

I treningskampene har Arendal Fotball vist at det er blitt tatt noen steg siden forrige sesong, men som kjent - det deles ikke ut poeng i treningskampene. 

Stensrud Ness har vært i Arendal Fotball siden 2017, og er inne i sin fjerde oppkjøring med laget. Han forteller at det er en del forskjeller fra tidligere. 

- Først og fremst er det færre utskiftninger enn før. Stammen fra sist sesong er på plass, som gjør at vi som er her, kjenner hverandre bedre. De som er kommet inn, har bidratt veldig bra til nå, slår Stensrud Ness fast. 

Ta med det positive

Den to siste treningskampene har endt med en sterk 2-0-seier borte over Notodden (en kamp som ble spilt i Bø, som en også kan betrakte som delvis nøytral grunn), og 1-0 hjemme over Fram. 

- Jeg synes vi ser i kampene det vi har jobbet med, og det håper jeg vi kan ta med oss videre når vi kommer til seriespillet, sier Stensrud Ness - samtidig legger han også til: 

- Jeg håper vi kan ta det med oss inn mot seriespillet, slik at vi kan få en god start der, at vi ikke havner bakpå som sist. Det vil bety mye å komme godt i gang ... 

 

Annonse fra Obos-ligaen: