- Det er på Norac 20. april vi skal ha resultatet

Amazon bikket resultatet i sin favør (2-1) i en jevnspilt treningskamp på Levermyr. Maren Risa (bildet) med scoringen for Arendal Fotball.

Noe av det første som skjedde i kampen var at både Juni Wullum Ellefsen og Sandra Finsrud måtte gå ut med skader. Juni med en leggskade, og Sandra med en lårskade. Omfanget av skadene er ikke avklart, men det er håp om at begge er tilbake på banen om ikke alt for lenge.

Amazon ledet 1-0 til pause, og øket til 2-0 midt i andre omgang. Maren Risa har startet en "streak" der hun scorer i kamper for Arendal, og denne var hun ikke klar for å bryte mot Amazon. Et godt press fra angrepsrekka mot slutten av kampen gjør at Leah Engen Anderson kan vinne ballen på høyre side. Hun legger ballen ut 45 grader, og der står Maren og klinker den inn på hel volley fra 10 meter. En flott scoring!.

Trener Anton Kvilaas så i dag hvor laget må forbedre seg inn mot seriestart.

- Vi må bli flinkere til å finne overtall på banen. I dag ble det litt for ofte at vi roter oss inn i områder der vi står svakere, og dermed kommer balltapene oftere. 

Anton ser fremgang hos både etablerte spillere, og mange av de som nå kommer inn i laget.

- Jeg ser at mange spiller med mer selvtillit, og "tar mer plass" både på og utenfor banen. Det gjør også at de tør mer, og har blitt bedre til å bryte gjennom ledd både med og uten ball. 

Arendal møter Amazon i første serierunde på Norac stadion.

- Siden det er så store utskiftinger i Amazon fra sesong til sesong er det nyttig å få en treningskamp før vi møter de i serien. Vi gleder oss til 20. april. Da satser vi på et morsomt og spennende lokaloppgjør med et annet resultat enn det vi fikk i dag!

Annonse: