Andreas Hellum setter inn 1-0 mot Strømmen 18. juni 2022.

- Det er slik vi ønsker å spille!

Strømmen-trener Kasey Wehrman mente de like gjerne kunne spart seg turen til Arendal og gitt bort de tre poengene. Så suverene var hjemmelaget da fjorårets Obosliga-lag ble slått 2-0 lørdag.

Strømmen-ikke scoring.png
SJANSEBONANZA: Dette er bare en av de store målsjansene som Arendal IKKE lyktes med å utnytte mot Strømmen....

I Roger Risholts kampnotater etter oppgjøret mot Strømmen, stod det hele 12 målsjanser til Arendal. En av de største mulighetene sees på bildet rett over denne teksten. Utrolig nok ble det heller ikke i denne situasjonen scoring. Likevel vant Arendal 2-0 mot et Strømmen-lag som i etterkant av dette oppgjøret erkjente at deres mål for sesongen nå må bli å stabilisere laget i divisjonen - fordi avstanden til topplagene allerede er blitt for stor. 

Fantastisk

- Vi spiller en fantastisk god kamp, fastslår Arendal-trener Roger Risholt. - Vi eide kampen fra start til slutt. Strømmen hadde redninger på streken, vi hadde avslutninger i stolpen og Strømmen-keeperen spilte kanskje sitt livs kamp. Og det er slik vi ønsker å fremstå. Offensive og sjanseskapende der mesteparten av spillet foregår innenfor motstanderens 16-meter, oppsummerer han med en spissformulering.

Selv om Arendal dominerte i banespillet, gikk lagene likevel til pause på stillingen 0-0. Men 10 minutter ut i 2. omgangen gjorde Andreas Hellum det han liker aller best. Han dunket ballen bak motstanderens keeper etter fikst kombinasjonsspill. Dessverre måtte toppscoreren gå av banen med en liten akillesskade bare minutter senere, men Arendal fortsatte å kjøre kampen. 

Sander-Strømmen.png
Sander Lille-Løvø (29) bidro til å skape mye trøbbel for Strømmen.

Uttellingen lot vente på seg, men i det 85. minutt kunngjorde speaker Per Thorbjørnsen at publikum hadde stemt frem Sander Lille-Løvø til dagens beste Arendal-spiller. Lynvingen med nummer 29 på ryggen takket for tilliten ved å sette inn 2-0 bare et minutt etterpå.

Burde scoret mer

- Tobias (Englund) fikk slått inn fra kanten. Jeg traff ballen litt rart, men det var akkurat nok til å bli scoring, sier Sander Lille-Løvø.

Han følte selv han hadde enda større sjanser tidligere i kampen, uten å få ballen i mål. 

- Min følelse er at jeg alene burde scoret seks mål i denne kampen. Men det var veldig artig i spille i dag. Og jeg tviler aldri på dette laget. Vi scorer i alle kamper, selv om målene satt langt inne i dag, sier han - og legger til at det er en ekstra trygghet å ha en stabil målscorer som Andreas Hellum i troppen. - Han scorer jo uansett hvor mye spilletid han har i enkeltkamper.

Nå venter cupoppgjør mot Start på Norac stadion onsdag. Og lørdagens matchvinner er offensiv også foran den kampen.

- Vi spiller for å vinne hver eneste kamp, sier han.
Arendal - Strømmen 2-0 (0-0)

  • Norac stadion

  • Tilskuere: 329 tilskuere

  • Mål: 1-0 Andreas Hellum (55), 2-0 Sander Lille-Løvø (87)

  • Gult kort: Preben Skeie og Sander Lille-Løvø, Arendal. Henrik Osen, Strømmen

  • Dommer: Jørgen Haga, Ekholt BK

  • Arendals lag (4-3-3):

  • Jonatan Byttingsvik

  • Jonas Tillung Fredriksen, Sune Kiilerich, Edvard Linnebo Race, Håvard Meinseth (Tobias Englund fra 74. min.)

  • Sebastian Remme Berge (Tobias Hafstad fra 74)., Martin Torp, Preben Skeie (Kristian Eriksen fra 90.)

  • Sander Lille-Løvø (Redon Pllana fra 90.), Andreas Hellum (Rasmus Lynge Christensen fra 58.), Mathias Johansen

Annonse: