Mads Nørby Madsen har signert ny kontrakt med Arendal Fotball.

- Divisjonens beste venstreback

Mads Nørby Madsen (26) har forlenget sin kontrakt med Arendal Fotball. - Det er utrolig viktig for oss. Mads er divisjonens beste venstreback, sier trener Roger Risholt.

Mandag satte venstrebacken sin signatur på kontrakten som binder ham til Arendal Fotball i ett år til. Klubben har hatt en god dialog med Mads over tid, og nå er altså hans fotballfremtid i 2021 avklart.

- Vi er enige om felles mål og felles ambisjoner for veien videre. Mads er en veldig viktig brikke for oss, både fordi han har fantastiske kvaliteter på banen - men også fordi han bringer med seg kultur, vinnervilje og profesjonalitet inn i garderboen. Han kommer til å bli en veldig viktig spiller for oss, fastslår Roger Risholt.

Mads Nørby Madsen.
Mads Nørby Madsen.

Han er også glad for at Mads Nørby Madsen har vært så tydelig gjennom dialogen de siste ukene på at han er opptatt av at klubben skal utvikle seg og ta nye steg. Det er noe han selv gjerne vil bidra til. Samtidig er han godt etablert i Arendal med barn og kone som er fra distriktet. Hele familien har funnet seg godt til rette i byen, noe som også har vært medvirkende til at fotballkarrieren nå fortsetter med Norac stadion som hjemmebane.

- I tillegg til fotballkvalitetene og profesjonaliteten Mads bringer med seg, så vil han også være en viktig kontiutetsbærer for oss. Vi får en relativt stor utskifting i spillertroppen. Fornyelse er veldig verdifullt for å skape ny utvikling, men vi er også opptatt av å ha en viss grad av kontinuitet. Vi vet Mads vil bidra med det, og vi vet også at han vil bidra med offensiv kraft, glød og massevis av målpoeng fra sin venstreback. Derfor er denne signeringen en veldig gledelig julegave for Arendal Fotball, sier Roger Risholt.

Mads_Madsen_mot_EIK_SPO0775
Mads Nørby Madsen.

 

Annonse: