Sander Lille-Løvø.

- Drømmer om full stadion og hattrick

Den tidligere Solskjær-eleven Sander Lille-Løvø har virkelig funnet målformen i år. Nå drømmer han om fulle tribuner og hattrick mot Lyn på lørdag.

Sander Lille-Løvø kom til Arendal Fotball foran fjorårets sesong. Den raske kantspilleren noterte seg for åtte scoringer i debutsesongen. Nå står han allerede med fire nettkjenninger i løpet av de fem første seriekampene. Sammen med Mathias Johansen og Preben Skeie, som også har fire scoringer hver, er han dermed klubbens toppscorer så langt i år. Og når det er "Folkets kamp" lørdag mot Lyn, har han ambisjoner om å pynte ytterligere på statistikken.

- Drømmen er å vinne 3-0 og score et lite hattrick, smiler kristiansunderen som har Clausenengen som sin barndomsklubb. Det er også barndomsklubben til Ole Gunnar Solskjær - og Manchester United-legenden var trener for Sander Lille-Løvø i barne- og ungdomsfotballen i hjembyen.

- Han har vært en inspirasjon og jeg har lært mye av ham, ikke minst når det gjelder avslutningsteknikk, fortalte Sander Lille-Løvø da han signerte for Arendal Fotball i februar 2022.

Både Sander og samboeren Maja Tveit Njaalsund har funnet seg veldig godt til rette i Arendal - og begge har også suksess i Arendal Fotball. Maja er en nøkkelspiller for Arendal Fotball Kvinner, mens Sander altså er en spillertype som passer veldig godt inn i Arendals offensive spillestil med sin hurtighet og løpskapasitet.

Her kan du se og høre hva Sander tenker om lørdagens oppgjør mot Lyn:


Annonse: