Mattias Andersson, Frank Bredal og resten av støtteapparatet på benken.

- Vi må matche de på innsats

Mattias Andersson forteller litt om dagens motstander, og hva han forventer av mannskapet som skal forsøke å utmanøvrere Egersund på hjemmebane.

Dagens motstander har vært gjerrige i begge ender av banen hittil i årets sesong. Ett scoret mål og tre innslupne mål vitner om et lag som er hardtarbeidende, men som har slitt foran målet til motstanderen. Trener Mattias Andersson håper Arendal kan matche Egersund, som han skryter av: - EIK er et lag som presser høyt og løper mye. De er kompakte, og de har hatt tre ok kamper mot Hødd (1-1), Start (0-1 tap), og Jerv (2-1 seier). Jeg forventer at det blir en tøff kamp mot et lag som legger mye energi i spillet. Det blir spennende og vi er nødt til å matche de på innsats.

- Nå ser det ut til at spillet på banen sitter ganske bra, hva gjør dere for å kneppe opp det lille ekstra?

- Det vi har pratet om og lagt inn i planen er å forhøye innsatsnivået i forhold til løpsvilje og duellkraft. Vi har spilt veldig bra fotball, så det handler mye om å gi hverandre litt mer energi i fasen uten ball.

Det blir nok en tøff batalje mot et lag Arendal har møtt fire ganger tidligere i seriesammenheng. Det har endt med én seier, to uavgjorte og ett tap.

Kanskje får vi gjensyn med tidligere Arendal-spillerne Marius Andersen og Aleksandar Corovic.

Vel møtt på Norac stadion klokken 16.00!

Annonse fra Obos-ligaen: