- En grusom, og en god omgang

Det var "a game of two halves" da Ull/Kisa og Arendal møttes på Jessheim. Ull/Kisa dominerende i banespillet i første, og Arendal Fotball i andre. Det var likevel Ull/Kisa som scoret begge kampens mål.

Ull/Kisa scoret sitt første mål etter 10 minutter, og det siste på overtid når Arendal Fotball jaktet utligningen

Hadde denne kampen sluttet etter første omgang innrømmer Vegard Hansen at han hadde vært ordentlig bekymret.

- Førsteomgang er skremmende svak. Vi gjør dårlige valg hele veien og er veldig oppkava. I den første omgangen så jeg ikke noe til det vi har trent på, men det er godt det kommer i en treningskamp. Da kommer læringen uten poengtap. 

- Det at vi heller ikke klarte å justere oss i løpet av omgangen når vi kom så skjevt ut er noe vi bare må få til, og det tar vi tak i allerede til uken.

I andreomgang kom de samme 22 spillerne på banen, men det var nå Arendal-laget som styrte hendelsene på Jessheim. Flere gode tilløp og sjanser resulterte likevel ikke mål, og når kampens andre Ull/Kisa-mål ble satt inn på overtid var kampen avgjort.

Den gode andreomgangen gjør at Vegard og spillerne har en bedre følelse på bussen tilbake til Arendal.

- På grunn av andreomgangen går vi ut av kampen med en ok følelse. Vi kom på banen som et helt annet lag i andre omgang, og det med de samme spillerne som avsluttet den første. De spillerne som kom på banen i løpet av andreomgangen vil nok ha også være fornøyd med hvordan kampbildet var når de var på banen.

 

Annonse: