DSC06096

En klubblegende takker av

Sune Kiilerich spiller i morgen sin 121. og siste kamp for Arendal Fotball. Sune starter som kaptein og midstopper mot Kjelsås lørdag kl 13:00.

Sune kom til Arendal Fotball fra Frederica i dansk førstedivisjon i januar 2017 og fikk derfor med seg klubbens til nå høydepunkt - sesongen i OBOS-ligaen samme år.

Før Sune kom til Arendal hadde han vært innom renommerte klubber som Ikast, Midtjylland, Sampdoria, Viborg, og Silkeborg.

En drømmespiller

Det første Roger Risholt gjorde når han kom inn som hovedtrener sommeren 2020 var å utpeke Sune som kaptein. 

- Sune er en drømmespiller for en trener. På banen er han en ærlig og lojal spiller som gir alt. Utenfor banen er han veldig flink å ta seg av og støtte andre spillere, og spesielt de yngre spillerne i klubben.

Etter mange år i byen er det et håp om at han trives så bra at han ønsker å forbli arendalitt.

- Jeg håper at Sune blir værende i byen og bidrar i fotballmiljøet her. Han har alle egenskaper som skal til for å bli en god trener om han velger den veien.

- En fantastisk ambassadør for Arendal Fotball 

Youcef Johansen har vært i klubben i forskjellige roller siden lenge før Sune kom.

- I tillegg til at han er en god spiller har han utmerket seg med sin lojalitet og lederegenskaper. Han leder ved eksempel ved å være den første som rekker hånden i været om det er noe som skal gjøres, være seg dugnad, klubb-besøk, skolebesøk, rydding eller noe annet.

Youcef oppsummerer det kort og presist:

- Sune har vært en fantastisk ambassadør for Arendal Fotball. 

Sterke bånd

Arendal Fotball er klubben Sune har vært i desidert lengst. På de syv årene har han fått sterke bånd til både klubb og by.

- Det er en selvsagt en grunn til at jeg har vært i klubben i så mange år. Jeg trives veldig godt både i byen og i garderoben. For hvert år blir båndene bare sterkere og sterkere til de menneskene som utgjør denne klubben.

- Jeg spiller nå min siste kamp for Arendal Fotball, så nå blir det å gå litt i tenkeboksen for hva jeg gjør fremover. Jeg er takknemlig for min tid i klubben, og går ut av porten med mange gode minner og vennskap som jeg håper å opprettholde for fremtiden. 
 

En scoring som blir husket

Sune er ikke kjent som en notorisk målscorer med sine 6 mål for Arendal Fotball, men ett mål huskes spesielt godt. 1-1 målet mot Start i 2017 foran 1000 tilreisende arendalitter. Målet ser du under.


Arendal Fotball takker Sune for hans fantastiske bidrag til klubben både på og utenfor banen gjennom syv år.

Still opp på lørdag for å hylle Sune i kampen mot Kjelsås kl 13:00!

 

 

Annonse: