Mikael Harbosen Haga.

- En svært god avslutter

Vegard Hansen har vært travel i juleinnspurten: Lillejulaften ble det klart at spissen Mikael Harbosen Haga (23) blir Arendal-spiller.

23-åringen kommer fra Kongsvinger dit han ble hentet av nettopp Vegard Hansen i sommer. Da hadde spissen vist svært gode prestasjoner i Molde-klubben Træff over tid. Det vekket Kongsvingers interesse, ikke minst fordi Haga blant annet har en fortid på juniorlaget til Kongsvinger.

Han har også vær innom Skeid i ung alder, før han flyttet til Molde for å studere sykepleie. Der rykket han opp til 2. divisjon med Træff og viste raskt at han tok nivået. 

- Jeg har jo sett ham både i kamp og trening, og det er en spiller jeg liker veldig godt, fastslår Vegard Hansen. - Han fikk egentlig aldri sjansen i Kongsvinger, men det var først og fremst fordi det var så veldig tøff konkurranse i hans posisjon. Han har likevel bevist at han er en meget god spiller på 2. divisjonsnivå, sier Hansen.

Signeringen av Haga kom på plass bare timer etter at George Gibson ble bekreftet klar for Arendal. Vegard Hansen mener at de to spissene fint kan spille sammen, samtidig som de har ulike egenskaper.

- Mikael er en fysisk veldig sterk spiss som er en god boksspiller. Han har også spesielt gode avslutter-ferdigheter. Derfor kan han blant annet bli veldig viktig for oss når vi møter lavtliggende lag. Da vil Mikael være et typisk mål å slå innlegg på, mener Vegard Hansen.

 

Annonse: