Markus Håbestad i treningskampen mot Express 29. januar 2020.

- En viktig sesong for min del

Det er ingen tvil om hva Markus Håbestad drømmer om denne sesongen ...

Rykene-karen har vært to sesonger i Arendal Fotball. Han har to klare mål denne sesongen, som han deler med leserne til arendalfotball.no!

Han ønsker å kjempe om opprykk med Arendal Fotball, i tillegg ønsker han å få mer spilletid på A-laget i 2. divisjon. 

- Jeg har aldri vært med på et opprykk. Dette hadde vært moro å oppleve. Jeg gleder meg kjempemasse til sesongen. Vi har et lag som skal kunne kjempe i toppen, slår 21-åringen fra Rykene fast. 

Utvidet repertoar

Det har blitt mange scoringer på andrelaget de siste sesongen for den tidligere G15- og G16-landslagsspilleren. I alt 14 ganger fikk han spille med flagget på brystet for de to yngste landslagene. 

For å kunne få flere muligheter, har han utvidet repertoaret sitt når det gjelder rollen han kan bekle. 

- Det stemmer ja, jeg kan spille både spiss og kant nå. Det er viktig å kunne spille på flere plasser, og jeg håper det skal være med på å gi meg flere muligheter, forklarer han. 

- Det er en viktig sesong også for min egen del, legger han til. 

Har trent godt

Selv mener Markus Håbestad at han er i meget god form, tidspunktet på sesongen tatt i betraktning. 

- Formen er veldig bra, opplyser han. 

- Jeg føler at jeg har løftet meg mye denne vinteren på mange måter. Det går bedre og bedre for hver uke som går, legger han til. 

Men for både Markus - og resten av laget - er det en tung periode de er inne i. Det er ofte doble økter, som gjør at beina ikke akkurat er lette om dagen. 

- Nei, det er tunge bein stort sett hele tiden, men det er også en del av oppkjøringen for å være best mulig forberedt til sesongstart, påpeker Håbestad. 

Annonse fra Obos-ligaen: