Dejan Corovic er klar for Arendal Fotball og gleder seg veldig til å komme igang med treningene fra 3. januar.

Enda en Corovic klar for Arendal

Dejan Corovic er klar for Arendal etter at han satte sin signatur på kontrakten lillejulaften. - Potensialet i Arendal er større enn i Jerv, mener han.

Den tidligere Jerv-backen, som er fetter til Arendal-spiller Aleksandar Corovic, var skuffet over at han ikke fikk fortsette i Grimstad-klubben etter årets sesong. Han har vært mer eller mindre fast inventar i forsvarsrekka på Levermyr de siste sesongene, men nå ønsket altså trener Arne Sandstø en annen spillertype i denne posisjonen. Dermed stod Dejan Corovic uten kontrakt, samtidig som han hadde lyst til å bo på Sørlandet fortsatt. Dermed ble også Arendal et naturlig valg.

- Jeg gleder meg veldig til sesongen, og håper jeg kan bidra til å gjøre Arendal bedre, sier Dejan Corovic. 

Han kjenner miljøet i spillergruppen han nå slutter seg til godt - både fordi han har spilt sammen med flere av spillerne tidligere, men også fordi han privat har mye kontakt med miljøet. Det siste året har han blant annet bodd samme med Andreas Hoppestad - keeperen som forlot Arendal etter årets sesong og signerte for Fløy.

- Derfor vet jeg nok mer om klubben enn de fleste andre nykommere. Jeg kjenner klubben godt, både sosialt og sportslig. Derfor ser jeg også at det er et stort potensial i Arendal, og min drøm er å være med på et nytt fotballeventyr. Jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal kunne kjempe i toppen allerede i år, sier Arendals siste signering.

Samtidig er han klar over at han kommer til et lag som har vært bunnsolid defensivt det siste året. Derfor er han forberedt på at det blir en tøff kamp å få spilletid. - Jeg håper det er en fordel for meg at jeg kan spille på begge backene, og jeg har også spilt midtstopper. Dermed kan jeg være anvendelig i flere posisjoner.

- Det er sikkert noen i Grimstad som mener at det er et steg ned å signere for nyopprykkede Arendal?

- Da er jeg uenig. Arendal er en større by enn Grimstad og når vi ser på potensialet i klubben, så bør det være større i Arendal. Jeg mener vi må ha som mål å kjempe om posisjonen som det beste laget på Sørlandet allerede i 2017, sier Dejan Corovic.

Sportslig leder Geir Fone er glad for at årets andre signering er i boks. - Vi har jobbet med å få inn to nye forsvarsspillere, fordi vi følte behov for bedre dekning i flere posisjoner. Det har vi nå fått gjennom Sune Killerich og Dejan Corovic. Vi vet at det er viktig å ha konkurranse i alle posisjoner og god dekning om vi får langtidsskader eller karantener i løpet av en lang sesong. Nå føler jeg at vi har god dekning i forsvarsrekken, men det gjenstår fortsatt noe arbeid før hele stallen er komplett. Vi jobber derfor med flere veldig spennende kandidater, så får vi ta den tiden vi trenger for å få alle nødvendige avklaringer på plass, sier Geir Fone. 


Annonse: