20240415_161528

Enda en nordmøring klar for Arendal Fotball!

Annicken Bjellvåg Eliassen (18) fra Averøy slutter seg til den nordmørske kolonien i Arendal.

Fra før er søstrene Maja og Pernille Tveit Naalsund, Sander Lille-Løvø og Awet Alemseged i klubben. Alle fra Kristiansund, og med bakgrunn i Kristiansund BK. Annicken har også spilt for KBK i 3. divisjon de siste tre årene.

Annicken karakteriserer seg selv som en ballsikker allrounder som kan spille midtbane og kant.

At Annicken søker seg til det utviklingsmiljøet vi har i Arendal er vi svært glad for, og Annicken selv har merket seg at det er mange unge og sulte spillere i laget.

- På prøvespill i februar ble jeg imponert over gode treninger, med høyt tempo og intensitet. Jeg merket meg at det var mange spillere her som deler min ambisjon om å utvikle meg som fotballspiller. Jeg tror dette kommer til å være et svært fint miljø for meg for å ta nye steg som spiller.

- For meg er det selvsagt en trygghet at Pernille og Maja har fortalt mye bra om laget, klubben og byen. Det gjorde klubbvalget mye enklere!

 

Arendal Fotball ønsker å takke Arendal vgs og Atlanten vgs for å ha vist smidighet i forhold til bytte av skole midt i skoleåret. Vi takker også Annickens tidligere klubber Kårvåg/Haværn, Averøy Fotball og Kristiansund BK for den jobben som har blitt gjort for/med Annicken frem til nå.

 

PS! Vi sesongåpner mot Amazon Grimstad på Norac stadion på lørdag kl 14:00!

Annonse: