Per Carsten Michelsen gleder seg over fremgang i stadionplanleggingen. - Vi må flytte den nye banen 10-15 meter lenger mot nord, konstaterer han.

ENIGHET OM FLYTTING AV STADION

Nye Norac stadion kommer til å få en litt annen plassering på Bjønnes enn dagens bane. - Vi er enige om å flytte selve banen 10-15 meter mot nord, sier anleggsansvarlig Per Carsten Michelsen i Arendal Fotball.

Arendal kommune og Arendal Fotball har hatt en god dialog om de tekniske løsningene rundt det nye stadionanlegget. Noe av det som har komplisert saken har vært at viktige vann- og avløpstraseer for byens befolkning går gjennom stadionområdet. For å unngå potensielle problemer, har klubben og kommunen blitt enige om å justere plasseringen av selve spilleflaten.

LENGER NORD
- Selve banen kommer til å bli anlagt 10-15 meter lenger nord enn tidligere vist på tegninger. Kommunens VA-prosjekt flyttes dermed ut av vårt prosjekt og kan legges i andre traseer. Det viktigste for oss med denne løsningen er at den sikrer at vi kan opprettholde den fremdriftsplanen for stadionutbyggingen som vi allerede har lagt, sier Per Carsten Michelsen.

"Bare de som har sesongkort er sikret plass"

— Per Carsten Michelsen


ANLEGGSARBEID
Selve anleggsarbeidet på Bjønnes vil neppe kunne starte før i mars, men allerede nå er man kommet et godt stykke videre med arbeidet på Myra. Der er anleggsmaskinene nå ferdige med planeringsarbeid som skal gi plass til medietårn og nye innbytterbenker, samt gangvei for bortesupportere.

- Vi vet allerede nå at det blir to større TV-produksjoner fra Myra der kampene sendes på Eurosport Norge. I tillegg kommer de øvrige hjemmekampene også til å bli TV-sendt på betal-TV, sier Per Carsten Michelsen.

TV-KAMPER
Hjemmekampene i vårsesongen som sendes på Eurosport Norge blir oppgjøret mot Jerv  (7. mai) og hjemmekampen mot Bodø/Glimt (18. juni).

Det faktum at attraktive publikumslag kommer til Arendal allerede i vårsesongen, har også bidratt til at Per Carsten Michelsen har satt igang et arbeid for å utvide publikumskapasiteten ytterligere også på Myra. 

- Slik det ser ut nå vil vi kunne få inn 250 ekstra sitteplasser med de nye grepene vi planlegger. Dermed vil det være rundt 1400 sitteplasser på Myra. Men vi regner med stor interesse, så her vil det bare være de som har sesongkort som er sikret plass. Derfor anbefaler vi alle å kjøpe sesongkort nå før nyttår. Da er man både sikret plass og sparer penger, sier Michelsen.

Sesongkort kan kjøpes her! 

Annonse: