Teo Hansen fikk en trening med Arendal Fotballs A-lag i konfirmasjonsgave forrige helg. Fredag var han derfor med som forsterkning på økta.

Fikk Arendal-trening i konfirmasjonsgave

Teo Hansen (15) fikk en trening med Arendal Fotballs A-lag i konfirmasjonsgave forrige helg. Fredag var han derfor med som forsterkning på økta før søndagens kamp mot Sotra.

Til daglig spiller han på G15-laget til Myra, men om noen år håper han at han skal kunne løpe ut på Norac stadion i helhvit drakt. Den drømmen er det flere i familien som har visst om - og derfor kontaktet de Arendal Fotball for å høre om det var mulig at 15-åringen kunne få lov til å delta på en trening med A-laget.

Da Roger Risholt hørte om den originale konfirmasjonsgaven, så var han aldri i tvil. Det var veldig enkelt å si ja til å oppfylle den drømmen. 

Og det var en ordentlig stor overraskelse for konfirmanten da han fikk vite om gaven - som ikke stod fremme på gavebordet.

- Vi hadde en Kahoot-quiz i selskapet. Der var ett av spørsmålene "hvor lenge er det til Teo skal spille med Arendal Fotball?" Ett av alternativene var to år, og det tenkte jeg kanskje kunne være mulig. Så det var mitt svar. Så viste det seg at riktig svar var "seks dager", forteller Teo. 

Han ble både veldig overrasket og veldig glad da han skjønte at en av konfirmasjonsgavene faktisk var å få være med på en helt vanlig trening. Han ble veldig godt tatt imot av spillerne på A-laget, og fikk også velfortjent skryt under de tekniske oppvarmingsøvelsene på fredagens trening. 

- Nivået er jo litt bedre enn jeg er vant til, men jeg synes det går fint, sier han mens han konsentrer seg intenst om å holde ballen i lufta på to touch før den skal spilles over hinderet som er satt opp. 

 

Annonse: