Filip Mang-Thang.

Filip drar til USA

Filip Mang-Thang (18) har fått college-stipend og skal etter planen spille fotball i USA de kommende fire årene. Dermed er hans tid i Arendal Fotball over for denne gang.

18-åringen har bare to innhopp for Arendal Fotball i årets sesong, men han er en ekstremt seriøs og målbevisst fotballspiller som har vært i strålende utvikling over tid. 

Nå er han imidlertid klar for nye, spennende utfordringer. Han har fått plass på Central Methodist University (CMU) i Missouri. Det gleder han seg til.

- Jeg forventer at det blir tøft og utfordrende, men overkommelig. Etter det jeg har hørt er collegefotball veldig fysisk, så det er klart noe jeg er forberedt på, sier Filip Mang - som ganske sikkert har med seg en meget god ballast fra fysisk tøff fotball etter å ha vært en fast del av Arendals A-stall de to siste årene - selv om han i fjor høst var utlånt til Hisøy.

- Jeg tar med meg mange fine minner fra Arendal Fotball, men det aller største for meg var nok å debutere for A-laget og da jeg kunne skrive under på en A-lagskontrakt.

Filip hadde sin offisielle debut på Arendals A-lag i november 2020 mot Asker. 

Han utelukker på ingen måte at han kan komme tilbake til Arendal Fotball når college-perioden er ferdig.

- Vi får se hvordan det går med fotballen og studiene når jeg er ferdig. Jeg føler jo fortsatt at jeg ennå ikke har fått vist helt hva jeg er god for på A-lagsnivå, så jeg spiller selvfølgelig gjerne for Arendal Fotball igjen i fremtiden, dersom det skulle bli en mulighet, sier Filip Mang-Thang. 

Annonse: