mikkelB

Før Bryne-kampen

Onsdag 1. mai kommer OBOS-laget Bryne på besøk til Norac stadion i cupens tredje runde. I den forbindelse tok vi en prat med Brynes assistent-trener Mikkel Bjørnstad med bakgrunn fra Arendal Fotball.

Mikkel Bjørnstad var i Arendal Fotball i 2019 som juniortrener/spillerutvikler og analytiker for A-laget under Steinar Pedersen, og mot slutten av sesongen under Roger Risholt.

Mikkel ser tilbake på oppholdet i Arendal som en fin tid.

- Jeg trivdes veldig godt i Arendal, og har fortsatt kontakt med Reinhard (Nærbø), Jan (Sogorka) og Roger (Risholt). Siden jeg forlot Arendal har jeg vært tilbake en gang med Hødd da vi spilte kvalifisering til OBOS-ligaen mot Arendal i 2021.

Fra Arendal gikk altså Mikkel til Hødd, før han fulgte hovedtrener Kevin Knappen til Bryne før 2022-sesongen. 

Mikkel er også assistent/analytiker for J17-landslaget som skal spille EM-sluttspill i Sverige fra 5. mai. Han reiser derfor dit med J17-laget samme dag som cup-kampen skal spilles på Norac stadion.

Bygger videre

Bryne avsluttet fjorårssesongen sterkt og fikk den siste kvalik-plassen. Den første kvalik-kampen "vant" de når IK Start ikke hadde bane å tilby grunnet at de ikke tok seg råd til å sette på varmekablene. I neste runde røk de mot Kristiansund BK som til slutt fikk opprykket.

Årets sesong har startet overbevisende, og laget ligger på tredjeplass etter helgens seier mot Sogndal.

- Ambisjonen i år er å bygge videre på den gode høstsesongen der vi var ett av de beste lagene, og da får vi en tabellposisjon ut fra om vi klarer det eller ikke. 

Cupen er viktig

- Vi møter et veldig godt Arendal-lag, som fremstår veldig solide og kompakte i etablert forsvar. Det vil helt klart bli en tøff oppgave å slå Arendal på Norac stadion, men vi gleder oss!

Mikkel bekrefter også at Bryne kommer til å stille sterkt på onsdag. 

- Vi kan garantere at vi kommer med et godt lag. Vi synes det er gøy å vinne fotballkamper, og vil nå så langt som mulig i cupen.

Et sterkt kollektiv

Rett før sesongstart hentet Bryne Alfred Scriven fra en av Arendal Fotballs konkurrenter i Postnord-ligaen, Hødd. Scriven ble av mange ansett for å være fjorårets beste spiss i OBOS-ligaen.

- Alfred har kommet veldig godt i gang, og er en av mange gode enkeltspillere i laget. Det er likevel først og fremst et sterkt kollektiv som er vår største styrke.

 

Billetter til kampen kjøper du her

 

Annonse: