Før kampen mot Sotra

Søndag kl 17:00 møter Arendal Fotball Sotra på Sotra stadion.

Lagene møttes første gang så sent som i 2020, og har siden spilt seks kamper mot hverandre. Arendal har vunnet fire, og Sotra har vunnet to. Den siste kampen mellom lagene ble spilt på den gamle stadion, Straumebanen, høsten 2022. Arendal Fotball vant kampen 2-1 etter en scoring av Mathias Johansen fire minutter på overtid. Det første målet ble scoret av Sander Lille-Løvø.

Sotra flyttet før denne sesongen til Sotra stadion, bare 50 meter fra Straumebanen. 

 Årets sesong

Før sesongstart var Sotra ansett av Norsk Tipping å være laget som var nærmest å utfordre forhåndsfavorittene Jerv, Arendal og Hødd. Renate Blindheim sitt lag har på så måte kommet litt skjevt ut i årets sesong, og ligger per nå på plassen over nedrykkstreken. På den annen side er det veldig tett oppover på tabellen, og vil med seier på søndag være kun to poeng bak Arendal.

Fasiten så langt er to seiere, to uavgjort og tre tap. Selv om sesongstarten har vært litt trå for Sotra resultatmessig er det nok et lag med god selvtillit og form som mønstres på søndag etter en overbevisende 3-0 seier borte mot Fløy i forrige runde.

tabellsd.png

Vegard Hansen disponerer en fulltallig tropp med unntak av Thomas Ness som står over med karantene etter at han fikk rødt kort i kampen mot Jerv 16. mai. Så langt i sesongen er det på hjemmebane Arendal Fotball har hentet de fleste poengene. På bortebane har det foreløpig blitt en seier og to tap.

Vi håper mange arendalitter som lever i eksil i Bergensområdet tar turen til Sotra på søndag! Har du ikke mulighet til å se kampen på Sotra stadion kan kampen sees på Sportsbar1 på Langbrygga eller på Direktesport.no / TV2 Play. 

Annonse: