Forberedt på krigekamp

Kaptein Martin Torp vet hva som venter Arendal, og hva som skal til for å reise hjem fra Flekkerøy med tre poeng.

Arendal Fotball møter Fløy på Flekkerøy lørdag kl 15 til det som er det nærmeste en kommer et lokaloppgjør for Arendal i årets seriespill. Hjemmekampen mot Fløy ble spilt i juli og endte med en 3-0 seier etter scoringer av Mathias Johansen (2) og Ole Marius Håbestad. 

Kristian Eriksen med mål i første kamp for Fløy

Fløy har hatt en tung sesong så langt (12 poeng etter 15 kamper), men kommer fra en veldig god opplevelse i sist runde der Aalesund 2 ble beseiret 2-1 etter scoringer fra de to nyervervelsene Kristian Eriksen og Levi Eftevaag. Den notoriske målscoreren Kristian Eriksen fra Froland kom til Fløy fra Express, men spilte senest for Arendal Fotball i fjor. Kristian trengte bare ni minutter før han var på scoringslisten for sin nye klubb! 

Sesongdefinerende periode

I de neste rundene etter kampen mot Fløy møter Arendal topplagene Egersund (H) og Lyn (B). Martin Torp er klart på viktigheten av perioden som nå venter.

- De neste ukene blir sesongdefinerende. Vinner vi disse kampene er vi med i opprykkskampen for fullt igjen. Dette vet gutta veldig godt, så det skal ikke stå på motivasjon og vilje fremover!

Etter tapet mot Brattvåg i forrige runde er det en revansjelysten gjeng som drar til Flekkerøy på lørdag. Martin Torp mener laget har hatt den beste treningsuken i hele år denne uken.

- Det passer oss veldig bra at det kommer et lokaloppgjør nå. I et slikt oppgjør krever det at spillerne er klar for å gå i krigen, og det merker jeg på gruppa at de er. Fløy vinner sine kamper på duellkraft og innsats, og det må vi matche! Vi har nok muskler i laget til å vinne kamper også med et slikt kampbilde. 

Vi håper mange tar turen til Cemo Arena på Flekkerøy på lørdag, men om du ikke har anledning til å møte på stadion kan kampen sees på No.1 Sportsbar og TV2 Play/Direktesport.no.

 

Annonse: