Petar Rnkovic pakkes godt inn av Jerv-forsvarere i treningskampen på Myra rett før seriestart. Lørdag er det kamp om poengene!

Utsolgt på rekordtid

Billettene som ble lagt ut mandag ettermiddag til lokaloppgjøret mot Jerv ble revet bort.

OPPDATERING: Billettene vi la ut mandag er revet bort og er nå utsolgt. Vi jobber med å kartlegge om det er samarbeidspartnere eller innehavere av sesongkort som ikke har anledning til å benytte sine plasser og om vi eventuelt kan legge disse ut for salg. I så fall vil klubben legge ut informasjon om dette på arendalfotball.no

Dette var saken som ble lagt ut tidligere mandag kveld:

Det har vært stor pågang for billetter til Jerv-kampen kommende lørdag, men de som er raskt ute nå kan fortsatt sikre seg plass.

- Nå har vi lagt ut et begrenset antall billetter i åpent salg, forteller arrangementsansvarlig Per Carsten Michelsen.

Klubben har bare et begrenset antall billetter igjen, så Michelsen anbefaler interesserte å være raskt ute og kjøpe billettene på nettet.

- Vi har prioritert sesongkortinnehavere, supportere og samarbeidspartnere først i forbindelse med denne kampen, fordi vi ønsker å belønne våre mest trofaste bidragsytere.  I tillegg har FK Jerv fått en solid andel billetter som de vil selge direkte til bortesupporterne. Nå legger vi ut den siste resten av billetter for åpent salg, sier Michelsen som understreker at dette er billetter på "hjemmetribunen". Av sikkerhetshensyn vil bortesupportere og hjemmesupportere være plassert på egne tribuner i et oppgjør som dette.

Billettene kan kjøpes her

Annonse: