Roger Risholt.

Første kamp på "ny hjemmebane"!

Lørdagens oppgjør mot Kvik Halden på Norac stadion blir den første kampen på "ny" kunstgressmatte for Arendal Fotball. Roger Risholt forventer en tøff kamp.

Forrige hjemmekamp ble spilt på Hisøy fordi Norac stadion var under oppgradering. Det var nødvendig reparasjonsarbeid for å utjevne ujevnheter i grunnen som var årsaken til det ekstraordinære vedlikeholdet. Kunstgresset ble i den forbindelse rullet av - og det skal ha gått med over 50 tonn masse for å få banen tilbake i perfekt stand.

- Vi merker forskjell, fordi banen ikke har "satt" seg helt ennå. Men den blir stadig bedre, konstaterer Roger Risholt.

Gjensyn

Når Kvik Halden kommer på besøk lørdag, blir det også et gjensyn med gamle kjente. De tidligere Arendal-spillerne Adi Markovic og Fabian Stensrud Ness spiller nå begge for haldenserne. Og Fabian Stensrud Ness er nå toppscorer i Postnordliga-avdelingen. 

Fabian Stensrud Ness i Arendal-drakt.
Fabian Stensrud Ness i Arendal-drakt.

- Fabian er en av flere Kvik-spillere vi må være oppmerksomme på. Det er et fysisk sterkt lag som ofte spiller 3-5-2. For å være ærlig mener jeg det er enklere å spille mot Moss, sier Arendal-treneren - og sikter til forrige hjemmekamp på Norac stadion der serielederen ble beseiret med 4-0. 

Kvik Halden har også vist meget sterk høstform og er ubeseiret i løpet av de fem siste bortekampene. I likhet med Arendal har også Kvik bare tapt en av de åtte siste kampene.

Håper på publikum

Foran den spennende serieinnspurten er det trolig nødvendig med en ny tre-poenger. Både Egersund og Moss har på papiret enklere kamper mot lag lenger nede på tabellen denne serierunden - og Arendal har fortsatt to poeng å ta igjen på serieleder Moss, i tillegg til at topplaget også har noe bedre målforskjell. 

- Vi håper publikum gir oss litt ekstra vind i seilene. Det er meldt strålende fotballvær og alt bør ligge til rette for en hyggelig ettermiddag på Norac stadion, sier Roger Risholt som er rimelig fornøyd med skadesituasjonen. 

- Vi har jo fortsatt noen langtidsskadde spillere som vi dessverre ikke kan regne med kommer tilbake denne sesongen, men det har vi tilpasset oss. Andreas Hellum er imidlertid tilbake og høyaktuell for kamptroppen, samtidig som vi har god konkurranse i veldig mange posisjoner. Det gjør oss godt posisjonert foran høstinnspurten, mener Roger Risholt.

K P
2 Viking 2 3 6
3 Arendal 3 6
3 Jerv 3 6
5 Brann 2 3 6

 

Annonse: