Per Carsten Michelsen.

Frister med sesongkort til spesialpris

Det er fortsatt uklart hvor mange som kan følge hjemmekamper når årets sesong starter. - Men vi garanterer at alle med sesongkort er sikret plass på alle Arendals hjemmekamper i år, sier arrangementsansvarlig Per Carsten Michelsen.

Derfor anbefaler han alle som vil være helt sikre på at de får med seg alt de ønsker av Arendals hjemmekamper i år, å sikre seg sesongkort - før det hele starter opp, forhåpentlig i begynnelsen av juni. 

- Vi har også bestemt oss for å tilby sesongkort til spesialpris denne sesongen. Nå koster det bare 990 kroner for sesongkort som sikrer deg fast plass på alle hjemmekamper helt fra seriestart til sesongavslutningen hjemme på Norac stadion, sier Per Carsten Michelsen. 

Det er et begrenset antall sesongkort som er til salgs, så det vil være lurt å bestille så tidlig som mulig. - Vi kan dessverre ikke garantere at det blir mulig å kjøpe enkeltbilletter. Det vil avhenge av smittevernreglene. Vi regner med at det etterhvert vil bli åpnet opp for flere tilskuere, siden det er mye tryggere å være samlet utendørs enn innendørs. Men så lenge det vil være begrensninger, så vil vi priortere publikum som har sesongkort, sier Per Carsten Michelsen.

Du bestiller sesongkort her!

 

Annonse: