Rasmus Lynge Christensen håper at han er tilbake til seriestart, men frykter at lyskeskaden kan vise seg å være alvorlig.

Frykter alvorlig skade

Rasmus Lynge Christensen mister trolig mesteparten av sesongoppkjøringen etter at han pådro seg en lei skade på trening mandag kveld.

- Jeg håper å kunne være tilbake rundt seriestart, men jeg skal ta MR-undersøkelse i løpet av uken og da vil jeg få svar på hvor alvorlig skaden er, sier den danske kantspilleren som var en åpenbaring da han kom til Arendal i august i fjor.

Usikker

Skaden kom selvfølgelig på et svært ubeleilig tidspunkt og Rasmus selv liker veldig dårlig at han nå er usikker på når han kan være tilbake på banen. - Jeg vil gjerne hjelpe laget så fort jeg kan. Jeg har gledet meg vilt til seriestart, sier han.

Manuellterapeut Torbjørn Selås var tilstede på treningen da Rasmus pådro seg skaden. - Situasjonen så helt udramatisk ut. Han skulle fyre av et skudd da det plutselig smalt i lysken. Det var ingenting som tilsa at dette skulle gå galt. Det var et godt stykke ut i treningen, så han var gjennomvarm og det var heller ikke noen spesielt intensiv eller hard økt. Derfor håper jeg også at det viser seg at han kan være tilbake i løpet av fire til åtte uker. Det vil bildene gi svar på. I verste fall kan han miste hele vårsesongen, sier Torbjørn Selås.

"Jeg vil gjerne hjelpe laget så fort jeg kan. Jeg har gledet meg vilt til seriestart"

— Rasmus Lynge Christensen


Problemer med å gå

Tirsdag kveld var Rasmus Lynge Christensen tilbake på treningsfeltet - men dessverre bare for å se på de andre. - Det er ikke vondt når jeg står stille, men jeg har problemer med å gå, forklarer han. - Det er litt bedre i dag enn det var rett etter at skaden oppstod, men jeg vet jo ingenting om hvor langvarig dette kan bli. Det ville være veldig bittert å miste store deler av sesongen, fordi jeg synes alt ser veldig bra ut. Vi har hatt veldig gode treninger i vinter og det er veldig fin "go" i gruppen. Samtidig har vi fått inn flere nye, gode spillere, sier han.

Krysser fingre

Skadesituasjonen generelt i klubben er imidlertid svært god - akkurat nå. 

- Det var veldig trist at vi fikk dette problemet med Rasmus, for bare få minutter før dette skjedde på treningen, så stod vi på sidelinjen og kommenterte hvor bra det var at samtlige spillere var friske og skadefrie. Vi får bare krysse fingrene og håpe at Rasmus er tilbake så raskt som overhodet mulig, sier Torbjørn Selås.

 

Annonse: