Garantert plass på alle kamper i 2020!

Løp og kjøp: Det er fortsatt restriksjoner på hvor mange som kan få billett til hver hjemmekamp denne sesongen. Men nå legger Arendal Fotball ut et begrenset antall sesongkort som gir deg garantert plass på alle hjemmekamper i hele 2020!

Etter en god sesongstart, så er det mye som tyder på at dette kan bli en spennende fotballhøst for alle Arendals-patrioter som er glade i fotball. Foran sesongens første hjemmekamp mot Fram, så ble det lagt ut et begrenset antall enkeltbilletter som raskt ble revet bort.

For å gjøre det enklere - både for publikum og klubben - legger Arendal Fotball nå ut et begrenset antall sesongkort som gir adgang til de resterende hjemmekampene, både i "grunnserien" og "sluttspillet".

I årets sesong spilles det, som mange vet, bare enkel serie. For Arendals del betyr det seks hjemmekamper og syv bortekamper. De syv best plasserte lagene etter 13 kamper, spiller enkel serie mot hverandre i kampen om opprykk, mens de syv svakest plasserte lagene spiller mot hverandre for å unngå en av de tre nedrykksplassene. 

- Dersom Arendal skal spille kvalifiseringskamper om opprykk til OBOS-ligaen, så vil alle med sesongkort ha adgang også til disse kampene, opplyser daglig leder Bård Sterk-Hansen.

Det begrensede antallet sesongkort som er lagt ut nå, er bare mulig å kjøpe denne uken. Og det er førstemann til mølla som gjelder. Prisen er kr 1000 - og det gir altså garantert plass på alle de resterende hjemmekampene denne høsten.

Sesongkort bestilles ved å sende mail til Per Carsten Michelsen (klikk på linken!). 

Årskort-4

 

Annonse fra Obos-ligaen: