Roger Risholt har to seire og en uavgjort som trener i Arendal Fotball.

Glad for at det blir fullt seriespill

Selv om seriestarten er ytterligere utsatt, er hovedtrener Roger Risholt glad for at det fortsatt ser ut til å gå mot en full sesong når Postnord-ligaen starter rundt 20. juni.

Tidligere denne uken ble det klart at den planlagte seriestarten rundt 5. juni blir ytterligere utsatt. Samtidig ble det også klart at 2. divisjonslagene ennå må smøre seg med tålmodighet før klubbene får lov til å arrangere treningskamper. De siste signalene nå er at det åpnes for treningskamper for lagene på nivå tre fra og med uke 21. 

- Oppstarten blir noen uker senere enn vi hadde håpet, men det er uansett godt at vi nå har fått nye, konkrete datoer å forholde oss til, sier sportslig leder Rune Aarrestad.

Kjøp sesongkort nå, så er du garantert plass til lavest pris hele sesongen!

Ny kabal

Det er Roger Risholt og hele trenerteamet enige i, selv om det betyr at de måtte i gang med å legge enda en kabal for å få arrangert treningskamper.

- Det er en utfordring at vi ikke får noen referanser på hvor vi står sammenlignet med de andre lagene. Vi synes det ser veldig bra ut på treningsfeltet, men vi får bedre svar når vi kan spille mot andre lag, sier Roger Risholt. 

Siden Eliteserien og OBOS-ligaen nå starter seriespillet, samtidig som lagene i Norsk Tipping-ligaen ennå ikke kan trene vanlig, så betyr det færre alternativer for mulige motstandere i treningskampene. 

- Vi håper likevel å få til fire treningskamper i perioden fra 5. juni og frem til seriestart, sier Roger Risholt.

Bli med i målklubben!

Foreløpig er det avtalt oppgjør mot divisjonskollegaene Egersund og Fløy. Egersund-kampen skal etter planen spilles i Lyngdal 5. juni kl 1400, mens Fløy kommer til Norac stadion lørdag 12. juni. 

- Vi avventer bekreftelser på ytterligere to kamper, sier Roger Risholt.

Full serie

Dersom seriespillet i 2. divisjon kan starte opp rundt 20. juni, vil det bety en full serie i 2021-sesongen. I fjor ble det bare spilt enkel serie med sluttspill for de syv beste lagene. Men med seks-syv midtukekamper i løpet av sesongen og seriespill frem til november, så vil det altså være mulig å gjennomføre 26 serierunder. 

 

Annonse: