Roger Risholt er fornøyd med å ha spillerne tilbake på treningsfeltet.

Glade for å være tilbake på treningsfeltet

Etter at Arendal kommune gjorde lettelser i de lokale smitteverntiltakene, kunne A-stallen igjen møtes til fellestrening søndag.

- Vi er glade for å kunne starte med vanlige treninger igjen, fastslår Roger Risholt.

Den siste uken har det ikke vært lov å drive fellestreninger i Arendal, heller ikke for toppklubbene ØIF Arendal og Arendal Fotball. Men det ser heldigvis ut til at Arendal kommune enda en gang har jobbet effektivt og godt for å begrense smittespredning i tilknytning til lokale utbrudd. Derfor ble treningsrestriksjonene opphevet etter en ukes nedstengning og allerede søndag hadde Arendal Fotball sin første fellestrening igjen.

- Spillerne har hatt individuelle treningsprogram å følge i perioden der vi ikke kunne ha fellestreninger, og jeg vet at mange av spillerne har gjort en veldig god jobb. Når treningsoppholdet ikke ble noe lenger enn det ble nå, så blir ikke dette noen stor negativ belastning for oss. Vi er fortsatt spent på når vi kan begynne å spille treningskamper. I øyeblikket ser det ikke spesielt lyst ut med tanke på å få spilt kamp til helgen, slik vi hadde håpet, konstaterer Roger Risholt.

Ellers ser mye bra ut på treningsfeltet, også når det gjelder skader. - Olav (Hovstad) kan ikke trene for fullt, men er snart tilbake. Dessverre sliter Jakob (Rasmussen) med kne-trøbbel, i tillegg til at han også har hatt ryggplager. Og Kristian Eriksen er nok ute frem til sommeren med sin ankelskade. Så vi har noen bekymringer, men ikke mer enn det man må regne med, sier Roger Risholt.

 

Annonse: