- Gleder meg til å måle meg mot en god spiss

Lørdag kl 15:00 tar Arendal Fotball i mot Notodden FK på Norac stadion. Der møter keeper Andreas Smedplass en gammel kjenning fra sin periode på utlån i Notodden i 2021,

Høsten 2021 gikk keeper Andreas Smedplass på utlån fra Kongsvinger til Notodden, og fikk 15 kamper for klubben. Det er nå kun en av spillerne fra den gangen som fortsatt spiller for Notodden, men det er til gjengjeld Notoddens storscorer Melvin Frithzell. Sesongen 2021 ble Frithzell toppscorer i PostNord-ligaen med 22 mål på 28 kamper. Siden den gang har ikke scoringsformen dabbet av, men skader har stoppet han fra å nå helt opp på listene. I fjorårets sesong scoret han 11 mål på 11 kamper (!) før en skade ødela resten av sesongen.

- Jeg husker at jeg hadde et godt tak på Melvin på treningene, og det tror jeg han selv også husker. Jeg tror derfor at jeg har et lite overtak på han, men det skal bli veldig gøy å måle krefter mot en så god spiss som Melvin. 

Andreas har gode minner fra klubben og byen Notodden. Dette var første gang han spilte for et lag utenfor "de dype skoger".

- Jeg storkoste meg. Det var en veldig fin gjeng den gangen, og byen var akkurat passe stor for en gutt fra Flisa!

For egen del synes han sesongen har vært "helt ok" så langt, men lover å ha enda mer inne. Laget sine prestasjoner har vært varierende.

- I enkeltkamper er vi veldig gode, men vi har absolutt ikke fått ut hele potensialet enda. Jeg tror vi kommer til å bare bli bedre. Det viktigste er at vi henger med i toppkampen, noe vi gjør selv om det har blitt noen bortetap.

Lagene

Takket være gode resultater på Norac stadion (tre seiere og en uavgjort) henger Arendal Fotball godt med i toppstriden. Kun tre poeng skiller opp til Jerv på 2. plass. Viking 2 på førsteplass, seks poeng foran Arendal kan ikke rykke opp, og er derfor ikke relevante i tabellsammenheng. 

Notodden hadde en sterk fjorårsesong og endte på femteplass til tross for at de ble trukket tre poeng grunnet ikke oppfylte lisenskrav. I år har laget fått en tung innledning på sesongen og  ligger under nedrykkstreken med sine seks poeng. Poengene har kommet mot Eik Tønsberg (0-0), Lysekloster (1-1), Kvik Halden (2-3) og Ørn Horten (2-2) sist serierunde.

Billetter til kampen kjøper du her

tabell notodden.png

 

Annonse: