Trening-før-MIF -6

Gleder seg til å komme igang!

Arendal-troppen hadde en siste finpuss før seriestart under formiddagstreningen lørdag. Nå ser alle frem til å komme igang med poengjakten!

For Arendal er det et lite historisk sus over seriepremieren mot Mjøndalen søndag kl 1800 på Isachsen stadion. For aller første gang skal klubben spille på nivå 2 - og for aller første gang har byen et lag så høyt i divisjonssystemet. At det attpåtil skjer i en sesong der både Start og Jerv spiller på samme nivå, gjør det hele enda morsommere, enda mer spennende og enda mer attraktivt!

Vil utfordre

- Vi har vært klare lenge, vi! For min del kunne vi gjerne startet i går, sier trener Knut Tørum mens han ser gutta gjennomføre de siste øvelsene på treningsfeltet. - Vi reiser til Mjøndalen for å kjempe om tre poeng. Vi har ingen fallhøyde i seriestarten, men føler oss trygge på at vi skal kunne utfordre selv et så etablert lag som Mjøndalen, sier Arendal-treneren som først og fremst gleder seg til de 30 kampene som venter i årets OBOS-liga.

Solid

Det har vært en lang vinter, men oppkjøringen har vært solid. Og det er sterk konkurranse i troppen på veldig mange posisjoner. Søndag får vi svar på om det er Anders Gundersen eller Jostein Aaland som starter i mål, på backplassene kjemper Matias Fjeldal Olsen, Dejan Corovic, Anders Hella og Viktor Lövgren om plassene. I midtforsvaret blir trolig Sune Kiilerich og Marius Andersen valgt denne gangen. På midtbanen regner de fleste med at Tobias Henanger, Jakob Rasmussen og Ylldren Ibrahimaj vil være det mest naturlige valget akkurat nå, mens det fremover på banen først og fremst er spillere som Tobias Olsvik, Steinar Berås, Wilhem Pepa, Tasso Dwe, Adi Markovic, Ole Marius Håbestad og Petar Rnkovic som kjemper om plassene. 

Her er noen av spillernes forventninger - dagen før dagen:

Annonse: