Fabian Stensrud Ness i duell med Sune Kiilreich på trening.

Gleder seg til gjensyn med gamle venner

For Fabian Stensrud Ness er kampen mot Moss litt ekstra spesiell. For første gang møter han gamleklubben i en offisiell kamp.

Det var nettopp Moss som Ness kom fra foran 2017-sesongen. Det ble 45 mål på 132 offisielle kamper for Moss fra 2010-2016, før altså turen gikk til Arendal. Der er han inne i sin tredje sesong.

- Jeg har vel møtt dem i en treningskamp, men ikke i offisiell kamp før. Jeg tror vi vant 2-0 eller 2-1, og det var en god opplevelse for meg da. Jeg håper på en lignende opplevelse for egen del og laget også denne gangen, smiler Arendal Fotballs kaptein.

Kamerater

Det er fortsatt en del av hans tidligere lagkamerater som er med i årets Mosse-lag. Laget har åpnet bra, har ni poeng og er på tredjeplass.

- Det er vel i alle fall seks-sju, mulig åtte stykker der som jeg kjenner. Flere er gode kamerater av meg. Dette blir moro og gir meg litt ekstra inspirasjon foran kampen, forteller han.

Fabian scoret sitt første mål for sesongen mot Fredrikstad sist helg.

- Deilig å åpne målkontoen, men jeg håper neste mål vil bidra til at vi får en trepoenger, sier han.

Trener Steinar Pedersen er glad for at Fabian har fått åpnet målkontoen, det samme med Rasmus Lynge Christensen som har scoret i to kamper på rad.

- Tror nok det betyr mye for dem at de har fått de scoringene. Da kjenner de at de får en følelse av å lykkes. Så er det å finne helheten i dette som gjør at hele laget står igjen med poeng til slutt, påpeker Pedersen.

Morsom kamp

Fabian Stensrud Ness tror det kan bli en morsom kamp på Norac til lørdag. Avspark er 16.00. Han vil at laget skal få utløp for den energien som er i laget.

- Jeg håper vi kan fortsette i det sporet vi sporadisk har vært innom, men at vi nå kan være på det sporet i 90 minutter, at vi kan stå en full kamp og får ut det vi er gode for kollektivt, forklarer han.

Spillerne har jobbet hardt på trening for å snu trenden fra de fire første kampene.

-Treningene har vært veldig bra denne uka. Vi har fått til tingene vi har øvd på. Det har også vært smell, og det skal det være. Smeller det ikke på trening, da smeller det heller ikke i kamp. Så er det om å gjøre at vi vinner den krigen til slutt, forteller han.

Annonse fra Obos-ligaen: