- God prestasjon, men svakt resultat

Tross 0-2 mot Skeid i lørdagens treningskamp, er ikke Vegard Hansen spesielt bekymret fire uker før seriestart: - Dette er en av de beste prestasjonene vi har hatt i vinter, mener han,

Det var altså Oslo-laget Skeid som kunne ta med seg tre nye poeng i OBOS Supercup etter lørdagens oppgjør i en iskald vind på Myra. Kampen var åpen og jevn, men det var Arendal som skapte mest foran motstanderens mål. Skeid tok likevel ledelsen på et straffespark etter en drøy times spill. En ball ble skutt opp i armen på Stian Andersen - og dommeren pekte på straffemerket. Den straffen reddet Arendal-keeper Andreas Smedplass, men en ivrig assistentdommer mente å ha observert at Smedplass ikke stod limt til streken - og dermed fikk Skeid et nytt forsøk fra 11-meteren som altså ga uttelling.

10 minutter senere økte Skeid ledelsen til 2-0 da Arendal pådro seg et brudd imot på egen banehalvdel.

Arendal klarte ikke å redusere de siste 20 minuttene av kampen, selv om det ble produsert mer enn nok sjanser til at det kunne blitt ny spenning i kampen.

Et nytt tap i OBOS Supercup er imidlertid ikke nok til å bekymre Vegard Hansen. - Dette var en kamp mellom to gode 2. divisjonslag. Prestasjonen er kanskje den beste vi har gjort i vinter, mener Arendal-treneren som samtidig innrømmer at det er "kjedelig" at laget ikke klarer å få uttelling på til dels store sjanser. - Vi får håpe det ikke blir en trend, sier han.

Vegard Hansen.

Vegard Hansen mener også at vinden preget kampen mye. - Etter pause er vi dominerende spillemessig, men det er Skeid som scorer to mål. Slik er fotballen av og til, konstaterer han.

Selv om resultatene i treningskampene ikke er egnet til å skremme noen, er Vegard Hansen likevel optimistisk.

- Jeg tror dette kommer til å bli bra når serien starter. Vi ser bra ut og får til mer av det vi jobber med på treningsfeltet. Så jeg tror dette kommer til å bli bra når alvoret starter mot Vard i Haugesund 6. april, sier Vegard Hansen.