Jakob Rasmussen ble den andre spilleren i Arendal Fotball til å nå 150 kamper. Nå står han alene med rekorden i antall kamper i klubben.

Han satte ny kamprekord

Jakob Rasmussen er tidenes mestspillende i Arendal Fotball.

Dansken er nærmest blitt som arendalitt å regne, med samboer, barn og hus i byen. Han skulle være en sesong, men har blitt i sju, og er også klar for sin åttende sesong i hvitt. 

Dermed er det stor sannsynlighet for at kamprekorden kommer til å bli utvidet den kommende sesongen. 

Jakob Rasmussen har i stillhet i løpet av sesongen blitt den mestspillende i klubbens historie. 

Før sesongen ble innledet, var det Ylldren Ibrahimaj (nå i Viking) som hadde flest offisielle kamper for Arendal Fotball med sine 152. 

Men i løpet av sesongen passerte Jakob Rasmussen først 150 kamper som den andre i klubbens historie. Det skjedde borte mot Nardo 18. august. 

Da han kom inn i 2-7-seieren borte mot Byåsen 8. september, markerte det også at Rasmussen skjøv Ylldren Ibrahimaj ned fra tronen som Arendal-spilleren med flest kamper for klubben. 

Totalt står Jakob med 158 kamper og 35 scoringer siden 2013. Og det kan fort bli flere, for Jakob er med videre også neste sesong. Han erklærte også på klubbens juleavslutning at han er motivert foran neste sesong. Det skal dermed love ganske så bra, skal vi tro. 

Jakob fikk en drakt med 150 på ryggen, og datoen for milepælen under den nevnte avslutningen. 

Annonse fra Obos-ligaen: