Stian Michalsen har begynt å trene med ball igjen. Han håper å være spilleklar om ikke lenge.

Håper å trene for fullt neste uke

Sesongen så langt har ikke vært helt som Stian Michalsen håpet på, verken for egen del eller for laget.

Stavanger-karen kom fra Viking 2 sist høst og ble en favoritt på Norac. Han bidro med sin offensive holdning, og energiske spillestil offensivt, med fem scoringer på de 11 kampene han spilte for Arendal. 

Han noterte også fem mål for Viking 2 sist sesong. 

Han var med gjennom oppkjøringen denne sesongen, men uhellet var ute rett før generalprøven mot Asker. Han pådro seg en skade under foten. Den har holdt ham ute av spill så langt, men nå ser det lysere ut, både for Stian selv og for laget. 

 

Mye løping

For dem som har kastet et blikk på treningene til Arendal Fotball de siste ukene, så har en sett at 20-åringen har blitt pushet frem av fysio Fredrik Nett på treningene. 

- Fredrik har kjørt meg hardt, melder Stian med et smil. 

- Det har vært mye løping. Kjedelig med bare løping og styrke, men nå ser det lysere ut, forteller han. 

For nå har han nemlig fått lov å trene med fotballen igjen. 

- Ja, nå er jeg i trening med ball. I neste uke håper jeg å være med for fullt. Har et håp om kanskje å være med i kampen neste helg (Moss, hjemme red. anm), men det er mulig den kampen også kommer litt for tidlig. Det er 50/50, sier Michalsen. 

- Jeg skal ikke stresse meg tilbake heller. Det er kjipt om jeg er tilbake og så ryker ut en måned til, bare fordi jeg var for utålmodig, legger han til. 

 

Spillesugen

Men han innrømmer glatt at han er spillesugen. Stian Michalsen håper å gå inn på laget, der han ønsker å bidra med både mål og målpoeng. Han er en spiller som egentlig kan bekle flere roller, blant annet begge kantene. 

- Jeg håper jeg kan fortsette på samme måte som sist høst da jeg kom hit. Det er heller ikke meg imot at jeg knepper det hele et par hakk opp også, smiler han. 

Starten for laget er han ikke fornøyd med, men mener det er mye lysning i horisonten foran helgens kamp mot Fredrikstad. 

- Det poenget vi tok mot Hødd, det trengte vi. Samtidig var det viktig å få seieren over Vindbjart i cupen. Slikt hjeper på selvtilliten etter en dårlig start, forklarer han.  

Annonse fra Obos-ligaen: