4ECBC0BE-758F-4191-9410-E82A119E04F1

Håper å være raskt tilbake!

Rasmus Lynge Christensen er ikke i troppen når Arendal tar imot Vålerenga 2 tirsdag ettermiddag. - Jeg håper å være raskt tilbake, men akkurat nå kan jeg ikke spille på grunn av trøbbel med et kne, sier han.

Samtidig rapporteres det om fremgang på skadefronten for flere andre spillere. Nysigneringen John Frederiksen forteller at han blir stadig bedre i ryggen, noe som forhåpentlig betyr at han nærmer seg debuten. Han er i hvert fall i troppen mot VIF 2 tirsdag. Det kunne også Mads Nørby Madsen vært, men den langtidsskadde venstrebacken prioriterer å få oppfølgende behandling hos spesialist i Oslo. - Jeg nærmer meg veldig å være klar, men vil være på den sikre siden og derfor prioriterer jeg behandling denne uka, forteller han.

- Generelt har vi sett friske ut på trening denne uka, selv om det selvfølgelig er synd at vi må klare oss uten Rasmus, sier trener Roger Risholt. Han forventer å møte et ungt, spillende Vålerenga-lag som det ikke er noen grunn til å undervurdere.

- De imponerte veldig i forrige serierunde da de vant hele 5-0 mot Træff, minner Arendal-treneren om. Og selv om de nok stilte et svakere lag da de tapte 0-5 mot Egersund i andre serierunde - så mener Arendal-treneren at det er underordnet hva slags tropp VIF prioriterer til oppgjøret på Norac stadion.

- Det viktigste er jo hva vi stiller med, og vi kommer til å stille et slagkraftig lag, fastslår Roger Risholt.

Det er uklart hvor lenge han må klare seg uten Rasmus Lynge Christensen, men han håper at den rutinerte dansken vil bli en viktig og nyttig spiller utover i sesongen.

- Jeg merket problemer med kneet allerede i den første serierunden, men det er verken leddbånd eller menisk. Undersøkelsene som er gjort til nå tyder på at det er noe løs brusk i kneet som skaper irritasjon. Jeg skal til nye undersøkelser senere i uken, så da regner jeg med å få vite om det er nødvendig med et inngrep eller ikke, sier Rasmus Lynge Christensen selv.

Kampen mot VIF 2 har avspark kl 1700 tirsdag 2. mai. Billetter kan kjøpes her!

Annonse: