Grane 2005-årgang vant Adidas Cup og ble hyllet foran kampen mot Brattvåg.

Håper disse en dag spiller for Arendal

Granes ferske Adidas Cup-mestere ble hyllet av VIP-en foran kampen mot Brattvåg.

Det er gått drøyt to uker siden Granes G14-lag hentet hjem den største pokalen i Adidas Cup, et uoffisielt NM for klassene under 16 år. 

Denne Grane-årgangen har også tidligere markert seg i turneringer utenfor Sørlandet. 

I finalen i Adidas Cup ble Kvik Halden slått 6-1!

Assistent på Arendal Fotballs juniorlag, Reinhard Nærbø, er mannen som trener dette svært så lovende laget, et lag som Arendal Fotball håper skal kunne gi gode, lokale spillere som en dag kan være en del av et Arendal Fotball-lag. 

Han skryter også uhemmet av treningsviljen til laget, som er fra 2005-årgangen i Grane. 

- De trener veldig mye. Hele gruppen er treningsvillige og har lyst til å bli gode spillere, fortalte han i intervjuet med Bård Sterk-Hansen foran de fremmøtte på VIP-en søndag. 

Nærbø kunne ikke love at noen av dem ville bli støttespillere hos Arendal Fotball med tiden, men med den viljen de har og treningsmengden som legges ned, så er de i alle fall på rett vei. 

Grane-spillerne er også med på de ukentlige lørdagstreningene som Arendal Fotball tilbyr, der spillere fra 13-15 år (2004-2006 i 2019) tilbys ekstra trening, et prosjekt som har vekket stor interesse og har deltakere fra Risør i øst og til Øyestad i vest. Dette prosjektet vil også fortsette neste sesong. 

Arendal Fotball gratulerer Grane med den strålende prestasjonen i Adidas Cup!  

Annonse fra Obos-ligaen: