Steinar Pedersen under en styrkeøkt.

Håper på gode nyheter denne uka

Det er noen spennende dager i slutten av denne uka for Arendal Fotball og alle de andre klubbene i 2. divisjon.

Arendal Fotballs trener, Steinar Pedersen, var blant trenerne som i forrige uke snakket ut om frustrasjonen 2. divisjonsklubbene opplever som følge av korona-pandemien til Eurosport.
- Vi fikk satt fokus på dette, sier Pedersen. 

De neste par dagene er spennende for både Arendal Fotball og de øvrige klubbene i 2. divisjon. 

- Det er blitt lovet at det i slutten av denne uka skal komme mer informasjon om når vi kan trene med full kontakt. Dette venter vi nå på. Jeg krysser fingrene for at det kommer gode nyheter på slutten av uka, sier en spent Steinar Pedersen. 

Går sin gang

Hos Arendal Fotball går tingene sin gang. 

Spillerne trener uten å være i kontakt med hverandre. Foruten to-tre skadde spillere, er troppen fulltallig. 

- De som er friske er på trening. Det er en utfordring å få den intensiteten en ønsker, men vi trener med den intensiteten som retningslinjene i dag gir oss lov til, forklarer Arendal-treneren. 

 

Foreløpig blir det med tre økter ukentlig, men ifølge Pedersen er det et tidsspørsmål før det løses opp på dette. 

- Vi konsentrerer oss om å ha så gode treninger som mulig for at spillerne skal holde seg i bra slag. Inntil videre har vi tre økter ukentlig, opplyser han. 

Klubben avgjør

Det er klubben som avgjør når alt er tilbake i normalt gjenge. Daglig leder Bård Sterk-Hansen opplyser at han er i løpende dialog med Norges Fotballforbund om denne saken, i tillegg til de øvrige klubbene og interesseorganisasjonen for 2. divisjon. 

- Situasjonen vurderes fortløpende. Vi ønsker å komme tilbake til det normale, og da også kamper så fort som mulig, sier Sterk-Hansen, som legger til at det er et møte fredag ettermiddag og at det er håp om positive signaler derfra. 

Annonse fra Obos-ligaen: