Reiss Greenidge spilte venstreback for anledningen - og var blant Arendals aller beste.

Har satt ny dato for mulig seriestart

Torsdag kom Norges Fotballforbund med oppdatert informasjon rundt seriestarten i 2. divisjon.

Som de aller fleste nok kjenner til, så er seriestarten for de tre øverste divisjonene utsatt som følge av korona-virusets herjinger i Norge. 

Opprinnelig skulle Arendal Fotball sparket i gang sesongen med hjemmekamp mot Notodden 13. april. 

Start i mai

Nå har Norges Fotballforbund (NFF) i en artikkel på fotball.no meldt fra om nye datoer som er aktuelle for å starte opp seriespillet. I utgangspunktet var seriespillet utsatt til starten av mai, men det ser ut til at det vil gå litt ekstra tid før ballen ruller igjen. 

For NFF melder at seriestart tidligst vil bli 23. mai, etter en enighet mellom NFF og Divisjonsforeningen. 

Tidligere har NFF meldt at de to øverste divisjonene også har 23. mai som aktuell åpningsdag, men at det kan skyndes frem om Folkehelseinstituttet og regjeringen åpner for det, om smittesituasjonen tillater det. 

Full sesong

Toppfotball i Norge omfatter de tre øverste seriene for menn - fra eliteserien til 2. divisjon - og de to øverste seriene for kvinner. 

Hva som skjer med NM/cupen er foreløpig litt usikkert. NFF melder at den skal gjennomføres, men det er før kjent at kvalifiseringskampene vil utgå og deltakelse skal avgjøres av prestasjonene i 2019-sesongen. 

NFF tar sikte på at det skal spilles full sesong, som for Arendal Fotball vil si 26 seriekamper. Det gjenstår å se om det lar seg gjøre. Fortsatt må vi nok vente litt i spenning på det eksakte svaret om hvordan sesongen kommer til å bli. 

Også 3. divisjon har fått 23. mai som foreløpig startdato. 

Annonse fra Obos-ligaen: