Roger Risholt og Bjørge Fedje ønsker Christer Reppesgård Hansen velkommen til Arendal Fotball.

- Har stor tro på Rogers prosjekt

Christer Reppesgård Hansen (27) er glad for å være gjenforent med sin tidligere lagkamerat Roger Risholt i Arenadl Fotball. - Jeg har stor tro på dette prosjektet, slår han fast.

Fredag satte midtstopperen underskriften på papirene som binder ham til Arendal Fotball den kommende sesongen.

Christer Reppesgård Hansen har spilt i Sandnes Ulf siden 2019. Tidligere har han spilt I Sandefjord, blant annet sammen med Roger Risholt. Det er altså en spiller med solid toppfotballerfaring får både Eliteserien og OBOS-ligaen som nå har bestemt seg for videre satsing i Arendal.

Sterkt ønsket

- Jeg spilte sammen med Roger i halvannen sesong i Sandefjord, og jeg har også vært med på å rykke opp sammen med ham. Han kjenner mine kvaliteter godt, og det betyr selvfølgelig mye for meg å være sterkt ønsket her, sier Christer Reppesgård Hansen.

Selv om han ennå ikke har rukket å gjøre seg kjent med nye lagkamerater, så har han stor tiltro at prosjektet han har fått presentert av Roger Risholt og resten av trenerteamet.

- Vi bør kjempe i toppen denne sesongen. Ambisjonen må være å spille god fotball, og det kanskje aller viktigste er å få masse publikum tilbake på stadion, mener den ferske Arendal-spilleren.

Han har spilt på gamle Bjønnes tidligere, og er imponert over oppgraderingen av fasilitetene siden sist han besøkt banen. - Det så ikke like bra ut sist jeg var her, konstaterer han.

- Veldig god

Roger Risholt er veldig fornøyd med å ha overtalt sin tidligere lagkamerat til å signere for Arendal.

- Christer er akkurat den typen vi manglet. Han har vært på blokka vår lenge, så det var deilig å få landet dette. Han er en veldig solid stopper som er vant til å vinne kamper. Han er hurtig og god med ball, sier Roger Risholt som konstaterer at forsvarsrekken nå er komplett med god dekning i alle posisjoner.


Annonse: