Roger Risholt ønsker Kevin Egell-Johnsen velkommen til Arendal Fotball.

- Har veldig tro på dette laget

Arendal Fotball fortsetter å forsterke laget: Nå har den tidligere Odd-spilleren Kevin Egell-Johnsen (22) signert for klubben. - Ambisjonen er opprykk. For dette laget har jeg veldig tro på, sier nysigneringen.

Selv om overgangsvinduet stengte 31. mars, så har altså Arendal Fotball lykkes med å hente to spillere fra høyere nivå denne uken.

Først ble spissgiganten John Frederiksen (27) signert. Og fredag kom offentliggjøringen av at også Kevin Egell-Johnsen slutter seg til Arendal-troppen.

Erfaring fra toppfotball

Tross sin unge alder, har 22-åringen bred toppfotballerfaring. Han har vært en del av Odds utviklingsavdeling, før han for tre år siden ble tatt opp i A-stallen. Han fikk 10 tellende kamper i Eliteserien, i tillegg til hele 71 kamper for 2. laget i 2. divisjon.

I fjor var han på utlån til Kongsvinger store deler av sesongen, selv om utlånet ble avsluttet litt tidligere enn planlagt fordi Odd trengte Kevin i sesonginnspurten. Likevel fikk han 19 kamper i Obosligaen i fjor. 

Men etter at Odd-kontrakten løp ut ved nyttår, har han ikke funnet noen ny klubb før han nå signerte for Arendal. 

- Det stemte bra her, og derfor er jeg veldig fornøyd med å ha signert, sier Kevin Egell-Johnsen.

Rask og offensiv

Han beskriver seg selv som en rask og offensiv høyreback som også kan spille litt lenger frem i banen. Dessuten er hans lange innkast blant hans helt spesielle fortrinn på fotballbanen.

- Det er veldig mange gode spillere i Arendal, så jeg må kjempe for å spille meg til en plass på laget, erkjenner han.

Men den kampen er han innstilt på å ta. For han tror dette kan bli en veldig spennende sesong for Arendal Fotball.

- Ambisjonen må være å gå for opprykk. Det ble tap i første serierunde, så er det slikt som skjer når alle er gira ved sesongstart. Men jeg har veldig stor tro på dette laget, fastslår han.

Fornøyd trener

Roger Risholt er veldig fornøyd med å ha styrket stallen - selv om det har tatt litt lenger tid enn planen egentlig var å få hele troppen komplett. 

- Nå er vi 22 spillere i A-stallen. Vi har to som er langtidsskadet (Mads Madsen og Redon Pllana), men med de to nysigneringene er vi mye bedre rustet om vi får flere skader og karantener i løpet av sesongen. Dessuten bidrar begge til økt konkurranse om plassene og kan tilføre oss flere dimensjoner i spillet, sier Roger Risholt.

- Både John og Kevin blir med i troppen mot Grorud på søndag, bekrefter Arendal-treneren. 

Se videointervju med Kevin Egell-Johnsen her:


 

Annonse: