Heder til hedersfolk!

Alle dugnadsmedarbeiderne i Arendal Fotball var samlet fredag kveld. Det ble delt ut takk og heder til ildsjeler i klubben.

"Frivilligfesten" er blitt en fast tradisjon i Arendal Fotball. Fredagens arrangement, som ble holdt i kantinen til Arendals Bryggeri, var på mange måter også en sesongstart for alle dem som jobber frivillig og stiller opp for klubben, ikke minst i forbindelse med kamper og arrangementer.

- Vi er helt avhengig av denne gjengen, og det er hyggelig å se at så mange stiller opp år etter år, sier arrangementsansvarlig Per Carsten Michelsen.

"PC" er, som de fleste vil vite, en nøkkelperson i både ØIF Arendal og Arendal Fotball - og det er også han som sørger for å organisere og legge til rette for dugnadsmedarbeiderne.

I løpet av fredagskvelden var også hele A-troppen innom festen. De kom direkte fra 2-0-seier mot Notodden i treningskampen som ble spilt i Bø fredag ettermiddag. Dugnadsgjengen fikk hilse på både nye spillere og gamle kjente - og rapportene tyder på at veldig mange brikker ser ut til å ha falt på plass allerede.

Her er noen av den som fikk ekstra oppmerksomhet på fredagens samling:

Annonse fra Obos-ligaen: