Andreas Hellum skapte mye trøbbel for Øygarden-forsvaret.

Hellum: - Lover flere mål

Andreas Hellum trosset de mest pessimistiske skadespådommene - og søndag beviste han også hvor viktig han er for Arendal Fotball.

- Ryggproblemene er ikke borte, men i dag kjentes det såpass bra at jeg kunne være med litt, sier Andreas Hellum etter kampen der han med sine to scoringer bidro til feststemning på Norac stadion. 

Han mener Arendal kunne og burde scoret flere mål, men er likevel fornøyd med lagets prestasjoner. 

- Vi har ballen stort sett hele kampen. Vi viser at toppnivået vårt er veldig bra, men vi bunnivået vårt er for lavt. Det må vi luke bort, fastslår målmaskinen.

Han fikk litt over 30 minutter mot Øygarden og erkjenner at etter tre uker med lite fysisk aktivitet, så var det kanskje nok denne søndagen. 

- Ryggen er grei, men det var tungt selv om det bare ble en drøy halvtime i dag, sier han.

Se videointervju med Andreas Hellum her:


Kaptein Martin Torp var også svært glad for å ha Andreas Hellum tilbake på banen. 

- Han er en veldig god spiller, og i dag viser han også hvor viktig han er for oss. Derfor må vi holde ham skadefri resten av sesongen, sier kapteinen som leverte en meget solid kamp på midtbanen.

- Avstandene i laget er mye mindre i dag, og vi lykkes også med høy intensitet i spillet. Vi ønsker å ha ballen mye og dominere banespillet. Det fikk vil til i dag, og den viktigste årsaken til det er at alle løper samtidig og er tett oppe i duellene, mener Martin Torp.

Han tror likevel årets Arendal-utgave har enda mer å gå på. 

- Vi er ikke feilfrie. Jeg synes vi slipper til litt for mange sjanser, selv om vi holder nullen, sier Martin Torp. 

Se videointervju med Martin Torp her:


Annonse: