Mona Melhus Gundersen kommer løpende til og gratulerer Lisbeth Rothschild etter at sistnevnte har gitt Arendal ledelsen mot Sandefjord Fotball Kvinner.

- Helt avgjørende seier

Lisbeth Rothschild scoret begge målene da Arendal Fotball Kvinner vant 2-1 mot Sandefjord på Norac stadion søndag.

Det var en svært viktig seier for Arendal-jentene ettersom laget nå beholder kontakten med lagene i toppen av tabellen. Det viktigste resultatmålet for Arendal Fotball Kvinner denne sesongen er å komme blant de fire beste på tabellen. Det sikrer nemlig at Arendal Fotball beholder plassen i 2. divisjon for kvinner også neste år når seriesystemet legges om og det blir vesentlig færre lag på nivå 3 i norsk damefotball. 

IMG_3820.JPG
Lisbeth Rothschild.

Lisbeth Rothschild, som ble matchvinner med sine to scoringer, slår fast at det var helt avgjørende for Arendal å vinne mot Sandefjord søndag. 

- Dette var en sekspoengs-kamp som vi måtte vinne. Vi er best før pause, mens andreomgangen blir litt rotete. Vi vinner likevel kampen fordi vi står opp i duellene og rydder godt opp i eget forsvar, oppsummerer tomålsscoreren. 

Se videointervju med Lisbeth Rothschild her:


Arendal Fotball Kvinner står nå med 12 poeng etter syv serierunder. Røa 2 holder akkurat nå fjerdeplassen, men også de står med 12 poeng, riktignok med en kamp mindre spilt enn Arendal. Sandefjord har også 12 poeng etter syv serierunder og ligger nå rett foran Arendal på tabellen, takket være litt bedre målforskjell. 

- Vi føler vi er ferdige med mange av de tøffeste kampene. Derfor bør vi vinne de fleste kampene frem mot sommerferien, mener Lisbeth Rothschild. 

IMG_3300.JPG
Mari Storli var sjef i forsvaret og ble kåret til Arendals beste av juryen.

Arendal har fire kamper igjen før sommerferien. En av kampene er mot Nanset som i øyeblikket står med fem strake seire og topper tabellen. Men de øvrige lagene Arendal møter, ligger akkurat nå bak de hvitkledde.

Lisbeth Rothschild synes laget har levert som forventet i innledningen av sesongen. - Vi burde tatt poeng hjemme mot Stabæk 2, men ellers er vi fornøyd med prestasjonene. Skal vi heve oss, må vi stabilisere toppnivået vårt. Vi ser at vi skaper sjanser nok mot alle lag. Nøkkelen blir at vi våger å spille vårt eget spill, sier hun. 

Trener Larry Rothschild lover sterke resultater fremover:


IMG_3227.JPG
Siri Larsdotter Skogland leverte en meget solid kamp mellom stengene for Arendal Fotball.

 

Annonse: