Ermal Hajdari, Sune Kiilerich og Christer Reppesgård Hansen er årets kaptein-team for Arendal Fotball.

Her er årets kaptein-team

Sune Kiilerich fortsetter som kaptein på årets Arendal-lag. Med seg i kaptein-teamet får han nysigneringene Ermal Hajdari og Christer Reppesgård Hansen.

Sune Kiilerich (30) er klar for sin fjerde sesong i Arendal Fotball. Han kom til klubben i 2017 og er nå blant kontinuitetsbærerne i dagens Arendal-stall. Midtstopperen har hatt en sentral rolle i klubben og har de siste sesongene også vært en aktiv bidragsyter som en del av trenerteamet rundt G19-laget. Han er veldig viktig for den defensive tryggheten i A-laget, kanskje i enda større grad enn tidligere, ettersom det er svært mange nye fjes i årets Arendal-utgave.

To av de nye spillerne som har kommet inn er Christer Reppesgård Hansen og Ermal Hajdari.

Christer, som opprinnelig kommer fra Larvik, kom til Arendal fra Sandnes Ulf i vinter. Han har fremstått som en meget solid forsterkning og basert på det vi har sett i treningskampene så langt, ligger det an til at han vil utgjøre stopperduoen sammen med Sune Kiilerich.

Tredjemann i kaptein-teamet er Ermal Hajdari. Den energiske svensken, som har spilt toppfotball i både Estland og New Zealand (!), kom også til Arendal i vinter etter to sesonger i Egersund. Han har en intens spillestil og er blant dem som bidrar til å holde temperatur og engasjement også på treningsfeltet. 

I utgangspunktet var også keeper Jonatan Byttingsvik tiltenkt en rolle i kaptein-teamet. Dessverre kan vi ikke regne med at han får spilletid denne sesongen, etter at bakre korsbånd i kneet røk i treningskampen mot Odd 2 nylig. 

Annonse: