Det ble delt ut fem priser under juleavslutningen til Arendal Fotball tirsdag ettermiddag. Anders Bjørge (f.v.) ble toppscorer hos juniorlaget, Conrad Wallem ble årets spiller på A-laget, Magnus N. Madsen ble årets spiller på juniorlaget, Fabian S. Ness ble stoppscorer for A-laget, mens Filip Mong ble årets utviklingsspiller.

Her er årets prisvinnere

Spillerne tar nå en fortjent juleferie og markerte det med julegrøt og prisutdelinger tirsdag ettermiddag.

På klubbhuset på Norac stadion var bordet dekket for spillerne og flere gjester, støttespillere og medlemmer av klubben, som var invitert for anledningen. 

Julegrøten falt i god smak, og flere benyttet seg av anledningen til å forsyne seg opptil flere ganger. 

Avslutningen er en tradisjon for klubben og det er også der de ulike prisene blir delt ut. 

Mange kandidater

Det var mange kandidater til de ulike prisene og juryen har hatt en tøff jobb med å plukke ut vinnerne, men til sist var det noen som skilte seg så mye ut at de klarte å komme seg et hestehode foran de andre. 

La oss begynne med juniorlaget: Tre priser ble delt ut. 

Den første gikk til den lovende Filip Mang. Han fikk prisen som årets utviklingsspiller, en som har vist stor fremgang i løpet av sesongen og som har tatt flere steg i utviklingen. Mang har nettopp det og fikk med seg en fortjent pokal og heder hjem. 

Toppscorer ble Anders Bjørge. Han noterte 29 mål for juniorlaget og 11 for andrelaget i 4. divisjon i løpet av sesongen. 40 mål på 32 kamper lar seg definitivt høre av 18-åringen, som kom fra Randesund foran denne sesongen. 

Årets spiller for juniorlaget ble Magnus Nørby Madsen, også han nykommer i klubben denne sesongen. Utover høsten har han virkelig vist hva som bor i ham. Etter skade tidlig på sesongen, tok det tid før han kom i gang, men når han først var i gang, så han seg ikke tilbake. Han noterte ni mål for juniorlaget og to mål for andrelaget i 4. divisjon. I tillegg fik han også debuten på A-laget, der han fikk spille sammen med storebror Mads Nørby Madsen - Mads som venstreback og Magnus som venstre ving. 

Pris til Wallem og Ness

Hos A-laget ble det delt ut to priser. 

Årets toppscorer ble Fabian Stensrud Ness. Lagets kaptein noterte ni scoringer på 19 kamper. Det er en rimelig bra statistikk, spesielt med tanke på at Fabian var ute det meste av vårsesongen med skade. 

- Satser på flere mål neste sesong, sa han i intervju med konferansier Bård Sterk-Hansen. 

Årets spiller ble vunnet av Conrad Wallem. Han har vært en av nøkkelspillerne denne sesongen og utpå høsten løsnet det scoringsmessig også. Tre scoringer ble det på 19-åringen, som kom fra Tønsberg midt i forrige sesong. 

I tillegg til gode prestasjoner for Arendal Fotball, har Conrad blitt Arendal Fotballs første landslagsspiller. I februar debuterte han på G19-landslaget mot Danmark, mens han fikk sin andre opptreden med flagget på brystet, denne gangen mot Polen. 

Annonse fra Obos-ligaen: