Steinar Pedersen på trening foran kampen mot Kvik Halden.

Holder "hemmelig" trening på vei til Halden

Lørdag setter Arendal Fotball kursen mot Halden for å få en så optimal oppladning som mulig foran møtet med Kvik.

På veien til Østfold og Halden skal også laget ha en siste treningsøkt foran kampen mot seriefemmeren, som er likt med Arendal Fotball på poeng. Eksakt hvor de skal trene, vet bare de mest innvidde, men om en besøker alle fotballbanene mellom Arendal og Halden i løpet av lørdag, så kanskje en kan spore opp Arendal-spillerne. 

- Gode forberedelser er viktig. Vi må være så flinke som overhodet mulig for å kunne prestere best mulig klokka 18.00 søndag kveld, smiler trener Steinar Pedersen lurt. 

 

Gjerrig

Pedersen beskriver Kvik Halden som et gjerrig lag, som slipper inn få mål. Laget har en formasjon som er vrien å spille mot. Kvik spiller en skeiv 3-4-3-formasjon, men Pedersen mener Arendal Fotball er forberedt. 

- Det er en uvant formasjon for oss, men ja, vi er godt forberedt. Vi har fått tegnet de bildene vi ønsker. Alt handler om de elementære tingene, intensitet og duellkraft. Det må være der uansett hvem vi møter, sier Pedersen. 

- Vi gleder oss til en ny kamp og drar til Halden med en bra tropp som er sugne på nye fremganger, legger han til. 

 

Ser fremgang

Arendal Fotball kan nå se tilbake på fem kamper i 2. divisjon som har endt uten tap. Kun Egersund i Egersund har tatt poeng fra laget de siste fem kampene. Det har tatt Arendal Fotball opp fra bunnen og til en plass i topp-seks. Halden ligger på plassen over og tapte 1-2 hjemme for Vidar i forrige runde. Arendal slo Levanger 2-0 hjemme. 

- Vi ser spillere som er i god form, og vi ser et bedre og bedre kollektiv. I tillegg er relasjonene blitt bedre. Nå ser vi ut som et godt, hardtarbeidende lag. I tillegg har vi stor løpsvilje. Og det er også klart at gode resultater gir selvtillit, forteller Pedersen med et smil. 

Men han understreker også at fotball er ferskvare. Det er nuet som teller ... 

Annonse fra Obos-ligaen: