Hyller ballguttene!

Forrige helgs seier over Moss er grundig analysert av trenerteamet. Og de gjorde en litt overraskende oppdagelse: Ballguttene fra Sørfjell spilte en viktig rolle!

- Vi er opptatt av å ha tempo i spillet vårt. Vi vil det skal gå fort på banen og vi ønsker ikke unødvendige stopp i spillet. Derfor forsøker vi også å ta innkast og alle dødballer raskt, når det er mulig, sier hovedtrener Roger Risholt. 

Roger Risholt.
Roger Risholt.

I kampen mot Moss var det Sørfjells G13-lag som var ballgutter. Og de var virkelig på ballen!

- Både 2-0 og 4-0 kom etter kjappe innkast. Det hadde ikke vært mulig uten at vi hadde ballhentere som var fokuserte og klare for innsats. I forkant av begge målene hadde Arendal innkast, og ballguttene bidro til at ballen raskt kunne komme i spill igjen. Det er jeg ganske sikker på at hjalp oss, sier Arendal-treneren som synes Sørfjell-guttene fortjener et ekstra klapp på ryggen for at de var så "på" gjennom hele kampen. 

- Vi ser jo at mange lag forsøker å få ned tempoet mot oss når de kommer til Norac stadion. Men vi ønsker hurtig, offensiv og fremoverrettet fotball. Og disse Sørfjell-guttene var absolutt med på å hjelpe oss til å få til det, sier Roger Risholt.

Se selv de to scoringene som kom etter innkast her:


 

Annonse: