Innoventi er med videre!

Design- og kommunikasjonsbyrået Innoventi har lenge vært en svært viktig del av laget som har bidratt til å gjøre Arendal Fotball til en tydelig og sterk merkevare. At Innoventi er med videre er en garanti for at klubben også fremover vil fremstå med profesjonalitet i sine kommunikasjonsaktiviteter.

- Vi har vært med i utviklingen av Arendal Fotball helt tilbake til 2012, og siden merkevarebygging er et arbeid som krever kontinuitet og utvikling, er det vanskelig å gi slipp! Den sterke satsing på damelaget, gjør oppgaven enda mer meningsfull, motiverende og gøy, sier daglig leder Sidsel Pettersen i Innoventi.

Daglig leder i Arendal Fotball, Asbjørn Sauesund, understreker at Innoventi er mer enn bare en samarbeidspartner.

- De har bidratt med å forme hvordan vi som klubb fremstår, og vi har hatt stor glede av den fagkunnskapen Sidsel og hennes team besitter når sterke merkevarer skal bygges. De er alltid «på» og har gode og kreative løsninger når vi trenger det. Derfor er det en «vinn-vinn»-avtale for oss at Innoventi fortsatt skal være en del av det sterke laget av samarbeidspartnere som er tilknyttet Arendal Fotball.

Arendal Fotball og Innoventi heier på hverandre. Vi oppfordrer derfor alle som er glad i Arendal Fotball å kontakte Innoventi om din virksomhet trenger hjelp til strategi, design eller kommunikasjon!

Annonse: